VERKKOVALMENNUS ITSENSÄ JOHTAMISEEN

 

 Sinulle, joka...

 

...teet itsenäistä työtä ja haluaisit vähentää kiireen ja stressin tuntua

 

...haluaisit löytää itsellesi selkeän suunnan ja piilotetun potentiaalisi

Arki on kuluttavaa, kaipaat muutoksia nykyiseen työhösi ja haluaisit löytää ja hyödyntää omia vahvuuksiasi. Itsensä johtaminen tuntuu vaikealta ja sinun on hankala kirkastaa tavoitteitasi. Kuulostaako tutulta?

Oman työn viisas johtaminen -verkkovalmennus tarjoaa konkreettisia keinoja muuttaa työskentelytapaasi hallitusti – ja vain kolmea keinoa käyttäen.

Valmennuksessa opit kirkastamaan toimintasi suunnan, pysymään olennaisissa asioissa isosta tehtävämäärästä huolimatta ja käyttämään omia kykyjäsi vapaasti. Itsensä johtaminen helpottuu ja löydät elämääsi taas iloa ja inspiraatiota.

Valmennuksella on 30 päivän takuu – mikäli et ole tyytyväinen kurssiin, saat rahasi takaisin.

MITÄ VALMENNUS SISÄLTÄÄ?

Käytännönläheinen Oma työn viisas johtaminen -verkkovalmennus on jaettu kolmeen eri tasoon, joista voit tilata halutessasi vain ensimmäisen tai vaikka koko paketin.

Jokainen taso syventää edellisellä tasolla opittuja asioita: ensimmäisellä tasolla lähdemme kirkastamaan toimintasi suuntaa ja etsimään potentiaaliasi, toisella tasolla pureudumme muutosten toteuttamiseen ja kolmannella tasolla keskitymme vapauttamaan voimavaroja ja vaikuttamaan asioihin.

Tasot koostuvat moduuleista, työkaluista ja työpohjista, jotka auttavat sinua matkallasi kohti kiireettömämpää arkea ja oman piilevän potentiaalisi löytymistä. Koko aineisto on heti valmiina digitaalisessa muodossa, ja tärkeimmät osat ovat ladattavissa omalle koneellesi tulostettaviksi.

Koko valmennus perustuu itse kehittelemääni malliin nimeltä Sydämen strategia, sillä aivan kuten organisaatiot, myös yksilöt tarvitsevat strategian päästäkseen sinne, minne aidosti haluavat.

Sydämen strategiassa on kaksi toisiaan täydentävää puolta: sydän kertoo intuitiosta, inspiraatiosta, motivaatiosta ja tunteesta. Strategia taas kertoo päätöksistä, sisusta, rohkeudesta ja johdonmukaisuudesta.

Sydämen strategiaa seuraamalla saat varmuutta siitä, mihin haluat mennä ja millä avuilla voit sinne päästä. Et ole enää ympäristön vietävänä, vaan teet itse omat valintasi.

Paljonko valmennukseen menee aikaa?

Itse aineiston läpikäymiseen menee vain muutama tunti, mutta asioille tarvitaan myös ns. kypsymisaikaa. Siksi sopiva etenemisvauhti onkin noin yksi moduuli per kuukausi. Taso I:ssä on kolme moduulia, II:ssa neljä moduulia ja III:ssa viisi moduulia. Sinä itse valitset juuri itsellesi sopivimman etenemisvauhdin.

Koska valmennus on pilkottu tasoihin ja moduuleihin, eteneminen sujuu helpommin ja kesken jättämisen riski pienenee. Jokaiseen moduuliin kuuluvat myös valmentajan suositukset, jotka sisältävät ohjeita ja tehtäviä tiettyihin asioihin, jotka yleensä nousevat pintaan kyseisessä kurssin vaiheessa.

Taso I: Löydä sydämesi strategia

Ensimmäisellä tasolla keskityt sydämesi strategian löytämiseen. Kun valitset suuntasi ja tiedostat omat, piilossakin olleet voimavarasi, löydät samalla oman elementtisi, jonka avulla pääset huikeisiin tuloksiin ja voit kokonaisvaltaisesti paremmin.

 • kirkastat toiminnallesi selkeän suunnan ja merkityksen
 • uskallat myöntää itsellesi, mikä on “sinun juttusi” ja potentiaalisi
 • saat keinoja syvemmän motivaation valjastamiseksi
 • heität hyvästit jatkuvalle kiireelle ja kuluttavalle stressille
 • saat varmuuden omista valinnoistasi ja sinulta vapautuu aikaa ja energiaa tehdä niitä asioita, joita oikeasti haluat.

 

Taso II: Toteuta sydämesi strategia

Tasolla II alamme toteuttaa tasolla I tekemiäsi valintoja. Saat haltuusi käytännönläheiset toimintatavat, joiden avulla toteutat kaipaamasi muutokset ja muutat epävarmuuden ja paineet työn iloksi.

Toimintatapojen avulla

 • saat aikaa ja energiaa olennaisille asioille – ja varmuutta siitä, mikä on olennaista 
 • otat käyttöösi innovatiivisen välineen oman strategiasi toteuttamiseen päivä-, viikko- ja kuukausitasolla
 • omaksut palaverimallin, jonka avulla pidät säännöllisesti ratkaisevia palavereita itsesi kanssa
 • saat vastustamatonta intoa tavoitteisiisi, jotka väistämättä ohjaavat sinua oikeanlaiseen toimintaan ja hyviin tuloksiin
 • opit käsittelemään rajaavia uskomuksia ja mielesi esteitä nopeasti ja kivuttomasti
 • pystyt hyödyntämään aivojesi piilokapasiteettia milloin, missä ja mihin tahansa.

 

Taso III: Vapauta ja vaikuta sydämesi strategialla

Taso III viimeistelee sydämen strategian: opit vapauttamaan voimavaroja ja vaikuttamaan asioihin ennennäkemättömällä tavalla. Vapautat omia ja toisten voimavaroja yhteisiin päämääriin sekä otat käyttöön eettisiä ja toisia kunnioittavia vaikuttamiskeinoja.

Kolmannella tasolla opit,

 • miten uskomukset ohjaavat meitä ja me voimme ohjata uskomuksiamme
 • miten näkymätön vaikuttaminen toimii ja kuinka voit saada toisia tekemään tarvitsemiasi asioita, joita he oikeasti haluavat tehdä
 • miten voit toimia tietoisemmin kesyttämällä mielesi, jolloin pääset rennosti minne tahansa
 • miten voit nauttia matkasta yhtä paljon kuin aikaansaannoksista
 • miten syvin ja vahvin motivaatio syntyy sisältä päin, kiitollisuudesta ja asioiden tarkoituksen tajuamisesta
 • miten otat koko valmennuksen helmet käyttöön ja varmistat tulevat kvanttihyppysi.

            

Taso I
Löydä sydämesi strategia

Vapautat aikaa ja energiaa tärkeille asioille ja tiedät, mikä on tärkeää. 

Lue lisää

   

Taso II 
Toteuta sydämesi strategia

Saat konkreettisia keinoja, joiden avulla toteutat oman strategiasi käytännössä. 

Lue lisää

   

Taso III
Vapauta ja vaikuta sydämesi strategialla

Lisää oppeja ja työkaluja entistä rohkeampaan ja energisoivaan toimintaan.

Lue lisää

MITÄ VALMENNUS MAKSAA?

Jokaisen tason normaalihinta on 297 €, mutta ostamalla useamman tason kerralla säästät jopa 250 €. Hinnat sisältävät alv:n 24 %.

Kaikki kolme tasoa vastaavat noin vuoden valmennusta – ja saat ne silti edullisemmin kuin yhden tyypillisen, kaksi tuntia kestävän ammattivalmentajan istunnon.

Maksutavat

Kun maksat valmennuksesi korttimaksulla, saat sähköpostiisi valmennusalueen käyttäjätunnuksen ja salasanan. Pääset heti valmennusalueelle, josta löydät kaikki materiaalit. Materiaalien käytöllä ei ole aikarajaa – voit käyttää niitä milloin tahansa vielä vuosienkin päästä.

Mikäli tilausvahvistusta ei tule, tarkistathan myös roskapostisi. Ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä [email protected].

Mikäli haluat maksaa mieluummin laskulla, lähetä sähköpostia [email protected]. Ilmoita nimesi, yrityksen / maksajan nimi ja osoite sekä haluamasi valmennustason / -tasot. Saat laskun pdf-muodossa sähköpostiisi ja tunnukset valmennukseen, kun lasku on maksettu.

Takuu

Aloita itsensä johtaminen riskittömästi: kaikissa valmennuksissa on 30 päivän takuu, jonka aikana voit peruuttaa tilauksen ja saada rahasi takaisin ilman kysymyksiä.

Taso I

297 €

PERUSTASO

Perustaso luo hyvän pohjan seuraaville tasoille. Keskityt sydämen strategiasi löytämiseen: kirkastat suuntaasi, löydät piilevän potentiaalisi ja teet keskeisiä valintoja, jolloin sinulle vapautuu aikaa ja energiaa. Alat tehdä yhä enemmän niitä asioita, joita oikeasti haluat tehdä. Perustasolla saat:

 • kolme moduulia
 • kaksi työkalua
 • kesto noin kolme kuukautta
Tilaa nyt

Taso I + II

494 €

SUOSITUIN VAIHTOEHTO

Tasolla II keskityt sydämen strategiasi toteuttamiseen. Saat haltuusi käytännöllisiä toimintatapoja, joiden avulla toteutat kaipaamiasi muutoksia jokapäiväisessä arjessa. Itsensä johtaminen muuttuu suunnitelmista toiminnaksi. Taso I:n lisäksi saat:

 • neljä moduulia
 • kolme työkalua
 • kesto noin neljä kuukautta
 • säästöä 100 euroa 
Tilaa nyt

Taso I + II + III

641 €

KAIKKI TASOT KERRALLA

Tasolla III viet sydämen strategiasi uusiin lukemiin. Vapautat omia ja toisten voimavaroja yhteisiin päämääriin ja otat käyttöön eettisiä, toisia kunnioittavia vaikuttamiskeinoja. Työsi tulokset ja vaikutukset alkavat olla ennen näkemättömiä. Taso I:n ja II:n lisäksi saat:

 • viisi moduulia
 • neljä työkalua
 • kesto noin viisi kuukautta
 • säästöä 250 euroa
Tilaa nyt

HANKI SPARRAUSPARI!

Paras tapa varmistaa, että saat mahdollisimman suuren hyödyn valmennuksesta, on hankkia itsellesi sparrauspari. Parin kanssa käytte valmennuksen läpi ja tapaatte säännöllisissä sparrausistunnoissa.

Kaikki me tarvitsemme toisten ihmisten apua saadaksemme asioita tehtyä – yhdessä pystymme saamaan aikaan enemmän kuin yksin. Sparripari muistuttaa meitä tavoitteistamme ja auttaa jatkamaan eteenpäin vaikeinakin hetkinä.

Parivalinta

Kun etsit itsellesi sparraajaparia, luottamus ja keskinäinen kunnioitus ovat tärkeimmät valintakriteerit. Teillä ei kuitenkaan tarvitse olla takananne vuosikausien ystävyyssuhdetta, sillä luottamus ja kunnioitus syntyvät ja kasvavat tapaamisten edetessä.

Sparrauspari ei ole mentori, joten on tärkeää, että teillä on työssänne samantasoisia tehtäviä ja haasteita – onhan lenkillekin helpompi lähteä samassa juoksukunnossa olevan ystävän kanssa.

Kun pyydät toista sparraajapariksi, on yksi asia varma: hän tulee poikkeuksetta kokemaan sen suurena kunniana! Joten mieti mahdollisimman vapaasti, kenen kanssa haluat käydä kurssin läpi.

Jos et jostain syystä löydä paria tai et ole valmis käymään ohjelmaa läpi jonkun toisen kanssa, sekin on täysin OK. Sitäkin tilannetta varten löytyy materiaalista ratkaisu.

Yksi varteenotettava vaihtoehto on tietysti käyttää minua sparraajana, lue lisää TÄSTÄ.

Yritysvalmentaja, entinen fyysikko ja suomalaistunut norjalainen Torfinn Slåen

Valmentaja

Olen Torfinn Slåen, yritysvalmentaja ja suomalaistunut norjalainen. 35 vuoden aikana on arviolta 25 000 henkilöä osallistunut valmennuksiini ja työpajoihini Suomessa ja kansainvälisesti.

Olen huomannut asiakaskunnassani, kuinka huutava tarve vaativissa tehtävissä olevilla henkilöillä on saada omaa työntekoaan kestävämmälle pohjalle.

Oman työn viisas (ja luova) johtaminen on vastaukseni huutoon. Tämä verkkovalmennus on syntynyt pitkäaikaisesta työstäni aikaansaavien ihmisten ja innovatiivisten työtapojen parissa.

Tiedän omasta ja asiakkaideni kokemuksesta, että omaa työtä on mahdollista muuttaa varsin pienin korjauksin energisoivaan ja elämää rikastuttavaan suuntaan.

Minulla on vuosien varrella ollut hyvin kirjava joukko asiakkaita eri toimialaoilta ja organisaatiotasoilta; julkishallinnon, liike-elämän ja kolmannen sektorin edustajia, aina aloittelevista yrittäjistä miljardibudjettien vastuuhenkilöihin.

En ole koskaan kerännyt referenssejä, sillä olen ajatellut, että 35 vuoden valmennustyö puhuu puolestaan. Sitä paitsi haluan vaalia asiakkaitteni luottamusta kaikin tavoin – pääsen käsittelemään heidän kanssaan niin paljon luottamuksellisia asioita, että välillä huimaa. Siksi päätinkin jo urani alkuvaiheessa, etten välttämättä kerro edes kuka on ollut asiakkaani. Sekin tieto on monen asiakkaan mielestä luottamuksellista.

Tilaa täältä Oman työn viisas johtaminen -verkkovalmennus!

Kysymyksiä ja vastauksia

Jäikö kysymyksiä? Täältä löydät vastauksia usein esitettyihin kysymyksiin. Vastaan mielelläni sinulle myös henkilökohtaisesti. Ota vapaasti yhteyttä minuun sähköpostitse [email protected], tekstiviestillä tai soittamalla 0400 442 404.

Voit myös tilata kanssani maksuttoman 45 minuutin luovan kehityskeskustelun, jolloin selvitämme, sopiiko valmennus sinulle tässä tilanteessa. 

Varaa maksuton kehityskeskustelu