Tietoturvaseloste

REKISTERINPITÄJÄ

Nimi: Innomieli Oy

Y-tunnus: FI08633603

Osoite: Karhutie 18, Kirkkonummi

Sähköpostiosoite: [email protected]

Puhelinnumero: 0400 442 404

REKISTERIN VASTUUHENKILÖ

Nimi: Torfinn Slåen

Osoite: Karhutie 18, Kirkkonummi

Sähköpostiosoite: [email protected]

Puhelinnumero: 0400 442 404 

REKISTERIN NIMI

Tuotteiden, palveluiden ja tapahtumien käyttäjärekisteri

Asiakas- ja valmennusmateriaalin tilaajien infokirjelista

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS

Tuotteiden, palveluiden ja tapahtumien käyttäjän (jäljempänä “Käyttäjä”) suostumuksella tapahtuva  tuotteiden, palveluiden ja tapahtumien, sekä niihin kulloinkin kuuluviin toimintoihin (jäljempänä “Palvelu”) liittyvä henkilötietojen käsittely. Käyttäjän henkilötietoja käsitellään Palveluun liittyvien asiakassuhteiden ylläpitämiseen, hoitamiseen & kehittämiseen sekä Palvelun tuottamiseen, tarjoamiseen & kehittämiseen sekä analysointiin, markkinointiin ja tilastointiin.

REKISTERIN TIETORYHMISTÄ

Palvelussa käsitellään Käyttäjän yhteystietoja sekä muita Käyttäjän itse antamia tietoja henkilötietolain rajoissa.  

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET

Henkilötietoja kerätään Käyttäjältä rekisteröitymisen yhteydessä ja palvelua käytettäessä.

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOJEN LUOVUTUKSET

Käyttäjärekisterin tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille missään tapauksessa. Tietoja voidaan henkilötietolain sallimissa rajoissa siirtää EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolella sijaitsevalle palvelimelle tallennettavaksi ja käsiteltäväksi rekisterinpitäjän lukuun. 

REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET

Fyysisessä muodossa oleva aineisto säilytetään lukitussa tilassa. Sähköisessä muodossa oleva aineisto kerätään Palvelun yhteisiin tietokantoihin, jotka ovat suojattu salasanoilla. 

REKISTERISELOSTEEN SAATAVUUS

Käyttäjällä on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu sekä oikeus vaatia rekisterissä olevan virheellisen tiedon korjaamista. Käyttäjällä on myös oikeus itse poistaa omat tietonsa rekisteristä jokaisen sähköpostin lopussa olevasta ”unsubscribe”-linkistä. 

Toisin sanoen: Tilaamalla valmennuksen, oli se ilmainen tai maksullinen, ostamalla tuotteen tai osallistumalla koulutukseen, saat meiltä mailiisi materiaaleja ja jatkossa lisää materiaalia ja myös tietoa uusista tuotteista, palveluista ja tarjouksista. S-postit ovat s-postin lähetysjärjestelmässä (Mailchimp/Kajabi/Active Campaign) ja lähetämme kaikille yhteisiä s-posteja, joissa on linkkejä, infoa ja tietoja tarjouksista. Oman osoitteen voi poistaa listalta itse jokaisen mailin lopussa olevasta ”unsubscribe”-linkistä.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.