VERKKOKURSSI AJANKÄYTÖN HALLINTAAN

 

Sinulle, joka...

 

...teet itsenäistä työtä ja koet olevasi liian kuluttavassa tilanteessa

 

...kaipaat muutosta ajankäyttöösi, mutta et tiedä, mistä aloittaa

Löydä tie tasapainoisempaan arkeen, jossa voimavarasi eivät ole jatkuvasti lopussa. Kurssilla saat uudenlaisia työkaluja, joiden avulla ajankäytön hallinta helpottuu ja pystyt vapauttamaan energiaa sinulle tärkeille asioille. Tehokkuuden sijaan alat satsata työsi vaikuttavuuteen ja alat saamaan enemmän aikaan vähemmällä. Löydät taas työn merkityksen.

Mikä parasta, 97 euron hintaisen kurssin materiaalit ovat käytössäsi aina, joten voit palata niihin aina kun haluat. Saat kurssilla käyttöösi materiaaleja, työkaluja ja työpohjia, joita voit käyttää yhä uudelleen ja uudelleen. Lisäksi saat ilmaisena bonuksena Johdanto oman työn viisaaseen johtamiseen -verkkokurssin.

Tilaa kurssi täältä hintaan 97 €

Mitä kurssi sisältää?

Kurssi on jaettu kahteen osioon: Ahaa-käyrään, jonka tarkoituksena on oivaltaa, mistä omassa työnteossasi on kyse, sekä kolmeen minityökaluun, joiden avulla ajankäytön hallinta helpottuu. Kurssi auttaa sinua löytämään piilotetut voimavarasi, selkiyttämään tavoitteitasi sekä keskittymään olennaiseen. Opit tekemään valintoja ja menemään rohkeasti haluamaasi suuntaan.

Kurssin työkaluja kutsutaan minityökaluiksi siksi, että niiden käyttöönotto vie minimaalisesti aikaa – ensimmäisinä kertoina työkalun käyttämiseen kannattaa varata puolisen tuntia. Tämän jälkeen työkalu alkaa tuntua luontevalta, ja sen käyttö siirtyy helposti jokapäiväiseen toimintaasi. Kurssi on siis helppo ujuttaa mukaan arkeen.

Lupaan, että kurssilla esitettyjen työkalujen käyttö muuttaa ikäviä tunteita energisoivaan suuntaan – ja kun ikävät tunteet väistyvät, alkavat muutokset.

BONUSKURSSI – JOHDANTO OMAN TYÖN VIISAASEEN JOHTAMISEEN

Johdantokurssin avulla opit ymmärtämään, mihin sinun kannattaa keskittyä, kun haluat luoda pysyvästi kestävämmän tavan työskennellä. Sen tarkoitus on antaa sinulle ymmärrystä siitä, mihin asioihin oman työn johtamisessa kannattaa keskittyä. Siitä on rajattu pois kaikki turha ja monimutkainen, jolloin jäljellä ovat vain kaikista olennaisimmat asiat.

Kurssi sisältää kolme osa-aluetta:

 • Miten valitset tehtäväsi omilla ehdoillasi myös silloin, kun epäilet itseäsi
 • Miten kirkastat toimintasi suunnan, kun ympärilläsi on ristiriitaisia odotuksia?
 • Miten käytät rohkeammin kykyjäsi ja osaamistasi riittämättömyyden tunteesta huolimatta?

Paljonko verkkokurssi maksaa?

Kurssin hinta on ainoastaan 97 €. Saat kurssilla käyttöösi runsaasti materiaaleja, työkaluja ja työpohjia, joita voit käyttää yhä uudelleen ja uudelleen. Sisällön määrä vastaa useaa coachauskertaa. Lisäksi saat ilmaisena bonuksena Johdanto oman työn viisaaseen johtamiseen -verkkokurssin, joka sisältää videoita, tekstiä sekä 16 sivun kokonaisuutta kuvaavan manuaalin pdf-muodossa. Bonuskurssin arvo on 29,90 euroa ja sen läpikäymiseen menee vain muutama tunti.

Kun tilaat kurssit, pääset heti kurssialueelle, josta löydät kaiken sisällön. Saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi – muista siis tarkistaa myös roskapostisi. Ongelmatilanteissa voit aina ottaa yhteyttä [email protected].

Tilaa Oma työ hallintaan -kurssi sekä bonuskurssi hintaan 97 €

Miksi minun kannattaisi ostaa kurssi?

 • Saat helppotajuiset ja monessa liemessä keitetyt työkalut suoraan ammattivalmentajan työkalupakista
 • Ajankäytön hallinta paranee, jolloin energiaasi ei kulu turhiin asioihin
 • Ymmärrät, ettet ole saamaton etkä heikko, vaan kuluttaville asioille löytyy luonnollinen selitys
 • Saat enemmän aikaan vähemmällä, koska tuloksesi eivät ole suoraan verrannollisia panoksiisi
 • Opit säätelemään menoa ajoissa, ennen kuin vauhtisokeus vie sinut liialliseen suorittamiseen
 • Opit keskittymään olennaisiin asioihin ja huomaat, kuinka muutama oikea fokusalue ohjaa toimintaasi paremmin kuin pelkkä tahdonvoima ja suorittaminen
 • Saat selvyyttä siitä, mihin suuntaan haluat oikeasti mennä ja millä keinoilla
 • Oivallat, miksi perinteinen ajankäytön hallinta ja tavoitteellisuus voivat lisätä pahoinvointiasi.
Ajankäytön hallinta paremmaksi – tilaa täältä!

Mitä hyötyä kurssista on?

Asiakkaani ovat kokeneet, että kurssi on auttanut heitä mm. seuraavissa asioissa:

Priorisointi helpottuu

Hyväksyt, että tehtäviä on enemmän kuin pystyt tekemään. Ajankäytön hallinta helpottuu, kun valitset tehtäväsi varmalla pohjalla ja uskallat keskittyä olennaisiin asioihin. Seuraat toimintaasi ja arvioit säännöllisesti tuloksia ja vaikutuksia.

Nautit tehtävistäsi ja siitä, että osumatarkkuutesi kasvaa. Sinulla on kasvava vapaus valita tehtäviä, ja olet samalla tietoinen vastuustasi.

Selkeä suunta antaa luottamusta

Uskallat tehdä valintoja ja pysyä suunnassasi, vaikka tulevaisuus on epävarma ja ympärilläsi on paljon muutoksia. Rakennat luottamusta itseesi ja omaan toimintaasi.

Selkeä suunta auttaa priorisoimaan ja keskittymään niihin asioihin, jotka vievät sinua kohti haluttuja tuloksia. Uskallat olla oman työsi kulkija: jos organisaation tavoitteet ja omat valintasi ajautuvat liian kauas toisistaan, saatat olemaan valmis menemään omaan suuntaasi.

Saat rohkeutta antaa parastasi

Haluat työssäsi antaa parastasi ja saada erinomaisia tuloksia. Tunnet itsesi ja tiedät, missä olet hyvä ja missä tarvitset toisten voimavaroja. Tunnet myös omat motivaatiotekijäsi ja toimit sydämesi palolla. Olet vapaa käyttämään omaa potentiaaliasi – tarvittaessa uskallat ottaa jarrut pois päältä ja antaa mennä.

Yritysvalmentaja, entinen fyysikko ja suomalaistunut norjalainen Torfinn Slåen.

Hei, olen Torfinn Slåen, yritysvalmentaja ja suomalaistunut norjalainen. Olen valmentanut 35 vuotta hyvin erilaisilla aloilla ja organisaation kaikilla tasoilla olevia ihmisiä. Arviolta n. 25 000 henkilöä on osallistunut valmennuksiini sekä Suomessa että kansainvälisesti.

Minusta on surullista, että vähintään joka toinen suomalainen on tyytymätön omaan työhönsä. Halutaan muutosta, muttei tiedetä miten. Olipa kysymys raskaasta teollisuudesta, IT-alasta, yksin yrittämisestä, julkishallinnosta, johtoryhmästä, esimiehestä tai asiantuntijasta – ajankäytön hallintaan liittyvät haasteet ovat liikuttavan samanlaisia joka puolella.

Verkkokurssit Oma työ hallintaan ja Johdanto oman työn viisaaseen johtamiseen auttavat sinua ottamaan askeleita kohti sellaista työntekoa, mitä oikeasti haluat. Ne ovat myös täysin riippumattomia alasta ja asemasta.

Lähdetään yhdessä matkalle kohti parempaa työskentelytapaa!

Paranna oman ajankäytön hallintaasi ja tilaa kurssit hintaan 97 €

KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA