UNOHDA PERINTEINEN AJANKÄYTÖN HALLINTA – SATSAA VAIKUTTAVAAN AJANKÄYTTÖÖN 

 

Kirja sinulle, joka haluat lisätä työsi vaikuttavuutta tehokkuuden sijaan

90-sivuinen napakka teos tarjoaa sinulle uudenlaista ajankäyttöä, jonka avulla vapautat aikaa ja energiaa sinulle tärkeisiin asioihin.

Useimmat neuvot ajankäytön hallintaan perustuvat siihen, että sinun on oltava tehokkaampi. Työn tehokkuutta tärkeämpää on kuitenkin työn vaikuttavuus ja aikaansaaminen – se, että keskittyy juuri niihin aisoihin, joista syntyy haluttuja lopputuloksia.

Aikaansaaville ihmisille "Vaikuttavan ajankäytön salaisuus" ei olekaan salaisuus, vaan luonnollinen osa heidän toimintaansa. Riippumatta lähtötilanteestasi voit omaksua samanlaista toimintatapaa.

Tilaa pdf-kirja hintaan 4,90 €

KIRJAN SISÄLTÖ

Kirja on jaettu neljään eri osioon. Ensimmäisessä osassa käymme läpi, mitkä tekijät vaikuttavat toimivien tapojen ja rutiinien muodostamiseen.

Toisessa osassa kirjaa perehdytään muutamaan perusperiaatteeseen, jotka ovat Vaikuttavan ajankäytön taustalla.

Kolmannessa osassa saat lisää ymmärrystä selkeän toimintatavan eri vaiheista, jotta siitä on sinulle käytännössä mahdollisimman paljon hyötyä. Vaiheet ovat:

  • Tehtävien kartoitus – opit nopeasti kartoittamaan koko tehtäväkenttäsi ja näin välttämään turhan stressin tekemättä olevista tehtävistä.
  • Suunnan kirkastaminen – opit tekemään isompia valintoja koskien omia tekemisiä ja tekemättä jättämisiä. Näin vapautat voimavaroja, toimit luovemmin ja olet tyytyväisempi omiin tuloksiisi.
  • Tuloksista nauttiminen – opit keräämään tuloksia ja vaikutuksia niin, että matkastasi kohti haluttuja tuloksia tulee entistä nopeampi ja nautinnollisempi.
  • Tehtävien valinta – opit, miten Vaikuttavan ajankäytön priorisointi eroaa perinteisen ajankäytön hallinnan uuvuttavista vaatimuksista.

Kirjan neljännessä osiossa opit käytännöllisiä keinoja varmistaaksesi, että uudelle toimintatavalle löytyy sekä aikaa että energiaa – jotta voit vapauttaa itsellesi vielä enemmän aikaa ja energiaa.

Opit käyttämään 20 / 80-periaatetta erityisesti tietotulvan ja tehtäväpaljouden hallintaan sekä 33' 33" -metodia keskittymiskyvyn ylläpitämiseen jatkuvien häiriöiden keskellä.

Vaikuttavan ajankäytön salaisuus 4,90 €
ajankäytön hallinnan ja itsensä johtamisen asiantuntija Torfinn Slåen

Ajankäytön hallinnan ja itsensä johtamisen asiantuntija Torfinn Slåen

Olen Torfinn Slåen, yritysvalmentaja ja suomalaistunut norjalainen. Yli 35 vuoden valmentajaurani aikana olen intohimoisesti kerännyt ja testannut työkaluja ja keinoja työn helpottamiseksi.

Yksi keinoista on noussut ylitse muiden: Vaikuttava ajankäyttö.

Käsittelin uudenlaista ajankäyttöä ensimmäisen kerran kirjassani "Vähemmän suorituksia, enemmän saavutuksia" (Kauppakamari 2015).

Suosittu printtikirja myytiin loppuun, mutta tapa jäi vahvasti elämään. Siksi otin sisällön nyt uuteen käsittelyyn ja tein kirjasta päivitetyn, napakan ja tähän päivään istuvaan version.