OMAN TYÖN VIISAS JOHTAMINEN

 

 

VERKKOVALMENNUS SINULLE, JOKA HALUAT TEHDÄ ERINOMAISIA TULOKSIA JA SAMALLA VOIDA HYVIN IHMISENÄ.

 

 
Jos olet kuin suuri osa ihmisistä, kohtaat jatkuvasti näitä ongelmia: 
- kiire, stressi ja hallitsematon ajankäyttö
- kuluttavat tunteet kuten epävarmuus, turhautuminen ja riittämättömyys
- alat olla jaksamisesi äärirajoilla.

 

Ongelmista huolimatta haluat kuitenkin:
- antaa parastasi työssäsi
- tehdä mahdollisimman hyviä tuloksia
- käyttää kykyjäsi ja osaamisiasi itsesi ja toisten hyväksi.

 

TÄMÄ VALMENNUS ANTAA SINULLE RATKAISUN AVAIMET.

Hei, olen Torfinn Slåen, yritysvalmentaja ja suomalaistunut norjalainen. 35 vuoden aikana on arviolta 25.000 henkilöä osallistunut valmennuksiini Suomessa ja kansainvälisesti.

Olen huomannut asiakaskunnassani, kuinka huutava tarve vaativissa tehtävissä olevilla henkilöillä on saada omaa työntekoa kestävämmälle pohjalle.

Motivaatio-ongelmat, hallitsematon ajankäyttö ja jaksamisongelmat ovat kuluttavia, turhauttavia ja heikentävät tuloksia.

Oman työn viisas johtaminen on vastaukseni huutoon. Verkkovalmennukset ovat syntyneet pitkäaikaisesta työstäni aikaansaavien ihmisten ja uusien työtapojen parissa.

Päästäksesi turhautumisesta aikaansaamisen iloon tarvitset selkeitä, toimintaasi ohjaavia valintoja. Tarvitset valintoja siitä, mihin haluat mennä ja millä avuilla haluat sinne päästä.

Organisaatiotasolla tätä kutsutaan strategiaksi.

On suorastaan ihmeellistä, miten vähän kiinnitetään huomiota yksilön strategiaan. On itsestään selvää, että organisaatio tarvitsee strategian. Saisi olla yhtä itsestään selvää, että yksilön kannattaa tehdä vastaavantyyppisiä valintoja.

Haasteena on lähinnä, että valinnat toimivat halutulla tavalla vain silloin, kun ne ovat sinun omia, tietoisia valintojasi. Muuten olet ympäristön vietävänä ja muut tekevät valinnat puolestasi.

 

KÄÄNNEKOHTA

Suurin käänne omassa tilanteessani tapahtui, kun tajusin, että tarvitsen elävän strategian. En mitään puisevaa strategiadokumenttia, vaan energisoivia, toimintaani ohjaavia valintoja.

Tarvitsin varmuutta siitä, mihin haluan mennä ja millä avuilla. Hyvillä valinnoilla pääsisin takaisin hyvään oloon, jolloin

 • voin illalla mennä tyytyväisenä ja kiitollisena nukkumaan
 • voin taas nukkua yöni levollisesti ja hyvin
 • voin herätä aamulla innostuneesti odottaen, mitä päivällä saan tehdä.

Löysin varsin nopeasti energisoivan ja uutta intoa antavan strategian toiminnalleni, mutta ensin minun oli voitettava kolme sitkeää uskomusta. Sinulla on todennäköisesti vastaavasti estäviä uskomuksia – kuten meillä kaikilla on.

Kun sain tiedostettua ja neutralisoitua nämä kolme uskomusta, alkoivat palaset loksahtaa nätisti paikoilleen. Kävi ilmi, että kaikki palaset olivat jo olleet pitkään olemassa, aivan nenäni edessä. 

 

RAKENNUSPALIKAT

Olin seurannut erityisen aikaansaavia ihmisiä suomalaisessa työelämässä yli kolme vuosikymmentä ja etsinyt avaimia heidän aikaansaavuuteensa.

Intohimoni oli myös ollut työkalujen kerääminen. Olin käyttänyt tuhansia euroja ja lukemattomia tunteja valmennusmateriaalien ja välineiden hankintaan eri puolilta maailmaa. Olin käyttänyt niitä itse ja yhdessä asiakkaideni kanssa.

Kaiken takana oli ollut palava halu löytää mahdollisimman yksinkertaisia tapoja saada piilossa olevia voimavaroja käyttöön – helposti.

Valtaosa hankinnoistani oli pettänyt arjen vaativassa käytössä, mutta osa oli kestänyt kovaakin rääkkiä. Niistä oli tullut työkalupakkini helmiä.

Kokemukseni tästä kaikesta pystyin nyt tiivistämään yksinkertaiseen strategiamalliin, jonka osista koostuu elävä henkilökohtainen strategia. Malli on kuin kotiseutuni tislattu kotipolttoinen: kirkas ja tavallisen näköinen, mutta vaikutus on uskomaton – ja taattu.

Mallin nimi on Sydämen strategia.

Sydämen strategiassa on kaksi toisiaan täydentävää puolta. Sydän kertoo intuitiosta, inspiraatiosta, motivaatiosta ja tunteesta. Strategia kertoo päätöksistä, sisusta, rohkeudesta ja johdonmukaisuudesta.

Molemmat puolet ovat yhtä tärkeitä, kuten yin ja yang kiinalaisessa perinteessä.

Malli on kuin kotiseutuni tislattu kotipolttoinen: kirkas ja tavallisen näköinen, mutta vaikutus on uskomaton – ja taattu.

VIHDOIN VERKKOVALMENNUKSENA

Kun löydät oman Sydämesi strategian, pystyt johtamaan omaa työtäsi viisaasti ja kestämätön työnteko jää vähitellen pois. Toimit kuin huippusuorittajat. Liitelet luontaisilla vahvuuksillasi ja teet niitä asioita, joita oikeasti haluat tehdä.

Toisin sanoen: nautit siitä, mitä teet ja teet yhä enemmän niitä asioita, mistä nautit!

Tähän asti Sydämen strategia on ollut käytettävissä vain fyysisten valmennusten kautta, siis tilaisuuksissa, joissa olen valmentajana ollut paikalla. Nyt pitkäaikainen unelmani on toteutunut ja sisältö on sinunkin ulottuvillasi digitaalisessa muodossa. Minä toimin sinun valmentajanasi virtuaalisesti.

Verkkovalmennuksen sisältö on käytännönläheinen ja koostuu moduuleista, työkaluista ja työpohjista. Koko aineisto on heti valmiina digitaalisessa muodossa, ja tärkeimmät osat ovat ladattavissa omalle koneellesi tulostettaviksi.

Olemme tiimini kanssa työskennelleet suurella sydämellä tehdäksemme verkkovalmennuksesta yhtä tehokkaan kuin fyysisen valmennuksen. Olen innoissani ja ylpeä tuloksesta. Toivon, että valmennusta käydessäsi olet sinäkin.

VALMENNUKSEN SISÄLLÖT

Oman työn viisas johtaminen -kokonaisuus on jaettu kolmeen tasoon,  kolmeen erilliseen valmennukseen. Toisille riittää taso I halutun muutoksen aikaansaamiseksi. Toiset haluavat varmistaa uusien työtapojen siirtymisen käytäntöön käymällä läpi myös tason II. 

Sitten on vielä niitä, jotka käyvät kaikki kolme tasoa läpi. Vaikutukset heidän työhönsä, tuloksiinsa ja hyvinvointiinsa on tietysti ihan omaa luokkaa.

 

Taso I: Löydä sydämesi strategia

Ensimmäisellä tasolla keskityt sydämesi strategian löytämiseen. Valitsemalla suuntasi ja tiedostamalla omia piilossakin olleita voimavarojasi löydät samalla oman elementtisi. Elementissäsi voit tehdä huikeita tuloksia ja samalla voida erinomaisen hyvin. Teet keskeisiä valintoja, joiden avulla

 • kirkastat toiminnallesi selkeän suunnan ja merkityksen
 • uskallat myöntää itsellesi, mikä on “sinun juttusi” ja millainen on potentiaalisi
 • saat keinoja syvemmän motivaation valjastamiseksi
 • heität hyvästit jatkuvalle kiireelle ja kuluttavalle stressille
 • saat varmuuden omista valinnoistasi ja sinulta vapautuu aikaa ja energiaa tehdä niitä asioita, joita oikeasti haluat.

 

Taso II: Toteuta sydämesi strategia

Tasolla I teet sydämesi strategian mukaisia valintoja. Tasolla II on valintojen toteuttamisen vuoro. Saat sellaiset välineet ja toimintatavat haltuun, joiden avulla toteutat kaipaamiasi muutoksia käytännössä. Sydämesi strategia ei enää jää haaveeksi, vaan ohjaa toimintaasi niin hyvinä kuin huonoinakin päivinä.  

Tasolla II saat käteesi avaimet paineiden ja epävarmuuden muuttamiseksi työn iloksi ja palkitsevaksi aikaansaamiseksi. Otat käyttöön työtapoja, joiden avulla 

 • saat aikaa ja energiaa olennaisille asioille – ja varmuutta siitä, mikä on olennaista 
 • otat käyttöön uudenlaisen välineen henkilökohtaisen strategian toteuttamiseen päivä-, viikko- ja kuukausitasolla
 • omaksut palaverimallin, jonka avulla pidät säännöllisesti ratkaisevia palavereita itsesi kanssa
 • saat vastustamatonta tärisyttävyyttä tavoitteisiisi, jotka väistämättä ohjaavat sinua ennennäkemättömään toimintaan ja tuloksiin
 • opit käsittelemään rajaavia uskomuksia ja mielesi esteitä nopeasti ja kivuttomasti
 • pystyt hyödyntämään aivojesi piilokapasiteettia milloin tahansa, missä tahansa ja mihin tahansa.

 

Taso III: Vapauta ja vaikuta sydämesi strategialla

Tasolla I löydät sydämesi strategian ja tasolla II omaksut työtapoja, joilla toteutat strategiasi jokapäiväisessä työssäsi (ja elämässäsi). Teet erinomaisia tuloksia ja oma hyvinvointisi kasvaa kasvamistaan.

Tasolla III opit vapauttamaan voimavaroja ja vaikuttamaan asioihin ennennäkemättömällä tavalla. Vapautat omia ja toisten voimavaroja yhteisiin päämääriin ja otat käyttöön eettisiä ja toisia kunnioittavia vaikuttamiskeinoja. Opit, 

 • miten uskomukset ohjaavat sinua ja sinä voit ohjata uskomuksiasi
 • miten toimii näkymätön vaikuttaminen ja voit saada toisia tekemään asioita, joita he oikeasti haluavat tehdä ja sinä tarvitset
 • miten voit toimia tietoisemmin kesyttämällä mielesi villihevosta ja pääset rennosti minne tahansa
 • miten voit nauttia matkasta yhtä paljon kuin aikaansaannoksista
 • miten syvin ja vahvin motivaatio syntyy sisältä päin, kiitollisuudesta ja asioiden tarkoituksen tajuamisesta
 • miten otat koko valmennuksen helmet käyttöön ja varmistat tulevat kvanttihyppysi.

Katsotaan nyt tarkemmin ensimmäistä tasoa.

OMAN TYÖN VIISAS JOHTAMINEN

 

TASO I: 

LÖYDÄ SYDÄMESI STRATEGIA

 

– VAPAUTAT AIKAA JA ENERGIAA TÄRKEILLE ASIOILLE JA TIEDÄT, MIKÄ ON TÄRKEÄÄ

Oman työn viisas johtaminen -verkkovalmennuksen tasolla I keskityt sydämesi strategian löytämiseen.  Valmennuksen avulla 

 • löydät työllesi ja toiminnallesi selkeän suunnan
 • työsi ja oma roolisi merkitys kirkastuu 
 • tehtävien priorisointi helpottuu, koska uskallat tehdä keskeisiä valintoja
 • koet yhä useammin olevasi omassa elementissäsi 
 • kiire ja kuluttava stressi vähenee päivä päivältä
 • pääset eroon turhautumisesta, epävarmuudesta ja saamattomuuden tunteesta
 • sinulta vapautuu aikaa ja energiaa tehdä niitä asioita, joita oikeasti haluat.

 

VALMENNUKSEN SISÄLTÖ

Saat heti pääsyn digitaalisessa muodossa olevaan aineistoon. Kunkin tason aineisto on jaettu selkeisiin moduuleihin. Kunkin moduulin alussa on valmentajan suositukset eli tehtäviä ja neuvoja siitä, miten parhaiten siirrät sisällön käytäntöön.

Keskeisessä asemassa uusien työtapojen sisäänajossa ovat tehokkaat työkalut. Työkalut ovat niin ikään digitaalisessa muodossa ja ladattavana tulostettaviksi.

Saat viisi milloin tahansa tulostettavaa työpohjaa Sydämesi strategian kirjaamiseksi ja päivittämiseksi.

  

MODUULIT

1. Kaipaamasi muutos on lähempänä kuin uskotkaan

Ensimmäisessä moduulissa otat Sydämen strategia -mallin haltuun. Saat ymmärrystä mallin eri osasista. Tulet huomaamaan, että kyseessä on loppujen lopuksi hyvin selkeä ja looginen kokonaisuus. Lähdet myös aarteenetsintään selvittämällä omia voimavarojasi.

Palautat muistoja tilanteista, jolloin olet ollut elementissäsi ja pengot omia voimavarojasi. Tarkoitus on selvittää itsellesi, mitä kaikkia resursseja sinulla jo on ja mitkä asiat ovat sinulle tärkeitä. Muutokset perustuvat omiin valintoihisi, ei muiden ihmisten oletettuihin odotuksiin. 

2. Valjasta energisoiva motivaatio

Toisessa moduulissa selvität, mitä oikeasti haluat saada, olla ja tehdä. Moduulin tarkoituksena on tuoda ymmärrystä ja työkaluja energisoivan motivaation löytämiseksi. Vahvistat uskallustasi tehdä enemmän sellaista, mistä pidät ja pitää enemmän siitä, mitä teet. Otat sydämen palon voimaa käyttöön.

Keskityt ensisijaisesti sen löytämiseen, mitä oikeasti haluat tehdä. Olkoon, että saatat tällä hetkellä olla varsin kaukana ihannetilasta. Moduulissa syntyvä sisältö antaa sinulle kuitenkin vihiä siitä, mihin suuntaan sinun kannattaa mennä. Jokapäiväinen priorisointi helpottuu sitä mukaa, kun suunta kirkastuu. Omien voimien turha kuluttaminen ja hääriminen liian monessa asiassa vähenee ja osumatarkkuutesi paranee.

3. Kaikki voimavarat käyttöön

Kolmannessa moduulissa etsit varsinaista potentiaaliasi, valovoimaasi. Valovoimainen ihminen tunnistaa ja hyödyntää omia synnynnäisiä vahvuuksiaan ja lahjojaan. Hänellä on muihin ihmisiin myönteisesti vaikuttavat asenteet ja hän on kartuttanut jopa ylivoimaista osaamista ja taitoja niissä asioissa, joita hän oikeasti haluaa tehdä.

Parhaat voimavaroistasi ovat saattaneet olla jopa hyödyntämättä tähän asti. Meitä yleensä pelottavat ne puolet itsestämme, joissa on suurin voima. Takaan sinulle, että tulet löytämään todellisia aarteita. Meille on opetettu hyvinkin tehokkaasti, että kynttilä on pidettävä vakan alla. Tarkoitus tässä moduulissa ei ole ruveta kehumaan itseään vaan etsiä käytettävissä olevia resursseja.

Valmennuksen lähtökohta ja kulmakivi on, että sinulla ON JO kaikki tarvittava. Sinun ei tarvitse muuttaa itseäsi joksikin muuksi. 

 

TYÖKALUT

Valmennuksen työkalut edustavat parhaimmistoa niistä kaikista työkaluista, mitä olen vuosien varrella kerännyt maailmalta ja muovannut suomalaiseen sielunmaisemaan istuviksi.

Viiden A:n tekniikka

Tämä työkalu auttaa sinua ratkaisemaan ongelmia ja toteuttamaan haluja. Sen avulla voit käsitellä rajaavia uskomuksia ja mielesi esteitä nopeasti ja kivuttomasti. Tämä on paras tuntemani luovan ongelmanratkaisun metodi, jota voit käyttää aina uudestaan ja uudestaan.

Uskomuksemme muodostavat mielemme mahdollisuuksien rajat. Rajojen sisäpuolella olevat asiat tuntuvat aina mahdollisilta ja niiden parissa on mukavaa olla. Olemme omalla mukavuusalueellamme. Rajojen ulkopuolelle jäävä alue on hankalampi ja epämukava. Mieli tarjoaa jatkuvasti selityksiä, miksi siellä oleva asia ei voi onnistua, miksi sinne ei kannata mennä, miksi se on peräti mahdoton.

Viiden A:n tekniikalla pystyt jopa puolessa tunnissa avaamaan mielesi lukkoja, jotka ovat pitkään estäneet sinua. Löydät ratkaisun vaikeaan ongelmaan tai tähän asti mahdottomalta tuntunut halu alkaa tuntua jopa mahdolliselta.

Haluista visioksi

Yllätyn jatkuvasti siitä, miten helposti tällä hetkellä ajaudutaan ajopuuksi. Fiksut ihmiset tekevät turhan paljon, paine on kova eikä pysähdytä ajattelemaan saati priorisoimaan omaa toimintaa. Yksi on varma: ilman tietoisia valintoja saa juosta pää kolmantena jalkana, kunnes vieteri loppuu.

Tämä työkalu on rakennettu niin, että pääset ohittamaan arjen luomia paineita ja tiedostamaan, mitä oikeasti haluat tehdä, olla ja saada. Saat pintaan asioita, jotka muuten jäisivät piiloon. 

Yksinkertainen kartoitus Haluista visioksi auttaa sinua löytämään intohimosi ja sydämesi palon voimaa. Syntyvän sisällön pohjalta kiteytät lopuksi oman visiosi. Intohimosi kertovat siitä, MITEN haluat elää elämäsi. Tavoitteesi kertovat siitä, MITÄ haluat saavuttaa. Intohimosi saattaa olla jännitysromaanien kirjoittaminen. Kirjoittamiseen liittyvä tavoite saattaa olla kolme julkaistua kirjaa.

 

TYÖPOHJAT

Valmennuksen työpohjien avulla kirjaat omaa Sydämesi strategiaa sitä mukaa, kun se kirkastuu. Tulostat pohjia ja kirjoitat käsin niin monta versiota kuin tarvitset. Sisältö lähtee elämään sitä mukaa, kun etenet.

Käsin kirjoittaminen on valittu tarkoituksella. On tutkittua, että kirjoittamalla käsin pääset helpommin mielesi piilossa oleviin kerroksiin kuin näppäimistön käytöllä.

Tulet kenties yllättymään ja tuntea helpotusta siitä, että näinkin monimutkaisia asioita voi käsitellä konkreettisesti ja selkeästi. Tulet myös arvostamaan sitä välitöntä vaikusta, joka syntyy työpohjien sisällöistä omaan työhösi ja arkeesi. 

MINKÄLAINEN AJALLINEN JA RAHALLINEN INVESTOINTI TÄMÄ ON?

Oman työn viisas johtaminen -verkkovalmennuksen sisällöt eivät ole taivaanrannan maalaamista, vaan koostuvat aidoista arjessa sovellettavista asioista. Teet energisoivan tutkimusmatkan kiireen ja pelkojen tuolle puolen. Matkalla selviää, mitä oikeasti haluat tehdä, saada ja olla – ja mitkä ovat sinun luontaisimmat kyvykkyytesi.

Ennen kuin tilaat valmennuksen, haluat varmaan tietää, minkä verran se vaatii sinulta aikaa ja rahaa. (Tässä yhteydessä, kun on kysymys jo ennestään kuormitetusta tilanteesta, on aika yleensä kriittisempi resurssi kuin raha.)

Ajallinen investointisi on pieni. Tunteja menee aineiston läpikäyntiin vain muutamia, mutta tarvitset asioille kypsymisaikaa. Yksi moduuli kuukaudessa on kokemuksen mukaan sopiva etenemisvauhti. Valmennuksen taso I:een menee siis tyypillisesti kolme kuukautta, mutta voit halutessasi käydä sen myös nopeammin läpi.

Ensin luet yhden moduulin sisällön läpi ilman sen kummempaa syventymistä. Käyt sitten valmentajan suositusten kohdat läpi muistaen, että sinulla on hyvin aikaa antaa asioiden muhia ja jalostua. Voit siis kaikessa rauhassa nauttia tehtävistä ja tietoisuuteesi nousevista asioista. Tätä valmennusta ei suoriteta, sitä nautitaan sopivin annoksin. 

Tulet nauttimaan siitä, kun keskeiset kysymykset jäävät muhimaan alitajunnassasi ja palautat ne mieleen aina sopivissa väleissä. Uudet asiat nousevat luontevasti pintaan antamaan sinulle uutta varmuutta siitä, mihin haluat mennä ja millä eväillä.

Mieti, mitä tuloksia ja vaikutuksia tällainen varmuus voikin tuoda mukanaan…

Rahallinen investointisi on vastaavasti myös pieni. Alle puolet siitä, mitä ammattisparraaja veloittaa yhdestä tapaamisesta!

Nyt saat pääsyn valmennukseen Oman työn viisas johtaminen taso I
Löydä sydämesi strategia
kaikkine materiaaleineen hintaan

HINTA 297€

(sis. alv:n)

kun toimit tänään!

Uskon, että parhaiten selvität, sopiiko valmennus sinulle, kun pääset aloittamaan ilman riskiä. Siksi annan sinulle 30 päivän takuun, jonka aikana voit halutessasi peruuttaa tilauksen ja saat maksamasi rahat takaisin ilman kysymyksiä.

 

TILAA NYT

Haluatko maksaa laskulla? Ota yhteys [email protected]. Ilmoita vain nimesi, yrityksen / maksajan nimi ja osoite ja että haluat Löydä sydämesi strategia -verkkovalmennuksen. Saat laskun pdf-muodossa sähköpostiisi ja tunnukset valmennukseen, kun lasku on maksettu. 

Kun tilaat valmennuksen ja maksat luottokortilla, saat sähköpostiisi käyttäjätunnuksen ja salasanan ja pääset heti valmennusalueelle, josta löydät kaiken sisällön. 

Jos tilausvahvistusta ei tule, muista tarkistaa roskapostisi. Mikäli tulee ongelmia, ota yhteys [email protected].

MAKSA KORTILLA, SAAT VALMENNUKSEN HETI

MITEN VÄLTÄT KANAN LENTO -ILMIÖN?

Olen valmentajana usein törmännyt kanan lento -ilmiöön. Aluksi lähdetään hyvin innostuneena tekemään, mutta kun ei synny toivottuja vaikutuksia riittävän nopeasti, lopahtaa kiinnostus. On ikään kuin kierrokset loppuisivat kesken. Valmennus muistuttaa kanan lentoa.

Fyysisissä valmennussuhteissa pystyn vastaamaan ilmiöön monella tavalla. Digitaalisessa maailmassa vaikutuskeinoja on vähemmän. Siksi monet verkkokurssit ovatkin osallistujille suuri pettymys. Alkuinnostuksen jälkeen aineistot jäävät enemmän tai vähemmän hyödyntämättä.

Ja kukkaroon jää harmittava aukko.

Koukuttavan sisällön lisäksi olemme löytäneet ainakin kolme ratkaisevaa keinoa, joiden avulla motivaatiosi pysyy yllä ja jopa kasvaa valmennuksen edetessä.

 • Ensinnäkin valmennus on jaettu tasoihin, vähän niin kuin pelimaailmassa. Kun olet saanut yhden tason haltuusi, on aika siirtyä seuraavalle tasolle. Niin, tulet suorastaan odottamaan pääsyäsi eteenpäin.
 • Toiseksi kunkin tason sisällä on aineisto jaettu loogisiin ja luonnollisiin moduuleihin. Moduuleihin liittyy myös tehokkaita työkaluja ja työpohjia. Näin ollen asiat siirtyvät suoraan omaan työhösi ja elämääsi, sanoista tekoihin.
 • Kolmanneksi – ja nyt tulee kaikkein paras juttu: jokaiseen moduuliin kuuluu valmentajan suositukset! Olen kerännyt suosituksiin ohjeita ja tehtäviä sellaisiin asioihin, jotka yleensä nousevat esille fyysisissä valmennuksissa juuri kyseisessä vaiheessa. En ole selvänäkijä, mutta kokemuksesta tiedän varsin hyvin, mitkä asiat nousevat pintaan missäkin vaiheissa.

Annostelu on ratkaiseva tekijä missä valmennuksessa tahansa. Urheilussa tämä on itsestäänselvyys. Monissa verkkokursseissa se näyttää unohtuneen. Kurssin jako tasoihin, annostelu sopiviksi moduuleiksi ja ennen kaikkea valmentajan suositukset varmistavat, että saamasi hyöty kasvaa kasvamistaan ohjelman edetessä.

HANKI SPARRAUSPARI!

Paras tapa varmistaa, että saat mahdollisimman suuren hyödyn valmennuksesta, on hankkia itsellesi sparrauspari. Parin kanssa käytte valmennuksen läpi ja tapaatte säännöllisissä sparrausistunnoissa.

Huolimatta romanttisista kertomuksista “yksinäisestä nerosta”, tarvitsemme kaikki toisten ihmisten apua saadaksemme asioita tehtyä eikä tämä valmennusohjelma ei ole mikään poikkeus!

En tietysti halua aliarvioida sinua hetkeäkään. Sanon tämän vain sen takia, että meillä kaikilla on rajallinen määrä tahdonvoimaa, ja se loppuu yleensä ennen kuin todellinen muutos on tapahtunut.

Yleensä käy kuten uuden harrastuksen aloittamisessa tai kuntosalille lähtemisessä. Lähdemme liikkeelle hyvin aikein, mutta häiriötekijöitä on paljon ja huomio siirtyy muihin asioihin. Tarvitsemme treenikaverin, joka muistuttaa meitä tavoitteistamme ja auttaa meitä jatkamaan eteenpäin – satoi tai paistoi.

PARIVALINTA

Kun etsit itsellesi sparraajaparia, ovat luottamus ja keskinäinen kunnioitus tärkeimmät valintakriteerit. Teidän ei kuitenkaan tarvitse olla ystäviä päiväkodista saakka. Luottamus ja kunnioitus syntyy ja kasvaa tapaamisten edetessä.

Tietty samankaltaisuus toimintanne vaativuustasossa on hedelmällisen parisparrauksen edellytys. On tärkeää, että teillä on samantasoisia tehtäviä ja haasteita. Jos toinen on seniori ja toinen juniori, voi mentorityyppinen ohjelma olla teille sopivampi vaihtoehto. Lenkille on parempi lähteä samassa juoksukunnossa olevan ystävän kanssa, siitä hyötyvät molemmat.

Kun pyydät toista sparraajapariksi, on yksi asia varma: hän tulee kokemaan sen suurena kunniana – poikkeuksetta! Joten mieti mahdollisimman vapaasti, kenen kanssa haluat käydä kurssin läpi.

KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA

Jäikö kysymyksiä? Täältä löydät vastauksia usein esitettyihin kysymyksiin. Vastaan mielelläni sinulle myös henkilökohtaisesti.

Ota vapaasti yhteyttä minuun sähköpostitse [email protected], tekstaa tai soita 0400 442 404 tai täytä ja lähetä alla oleva lomake.

Terv. Torfinn

KYLLÄ, HALUAN KESKUSTELLA OMAN TYÖN VIISAS JOHTAMINEN -VERKKOVALMENNUKSESTA

Kerro lyhyesti, miksi asia kiinnostaa ja olen yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.

MATKA VOI ALKAA

Nyt olet kuullut ja nähnyt kaiken olennaisen Oman työn viisas johtaminen -verkkovalmennuksesta. Saatat kysyä mielessäsi, miten on mahdollista saada näin kattavaa pakettia näin huokealla hinnalla? Yritysvalmentajien palvelujen hinnathan ovat ihan toisissa sfääreissä?

Totta. Valmennan samoja sisältöjä isojen organisaatioiden avainhenkilöille – sanotaanko markkinahintaan. Menemättä tarkemmin lukuihin voin sanoa, että puhumme aivan eri suuruusluokista. Ammatticoachit veloittavat tyypillisesti 750 eurosta ylöspäin yhden henkilön yhdestä istunnosta.

Olen silti halunnut satsata satoja työtunteja verkkovalmennusten rakentamiseen. Haluan tarjota nämä aarteet mahdollisimman monille, enkä vain harvoille ja valituille. Tiedän nimittäin, miten huutava tarve tälle on.

Digitaalinen kurssimateriaali käyttöösi parissa minuutissa – ja sen jälkeen aina kun tarvitset! Monet verkkokurssit ovat määräaikaisia ja sulkeutuvat tietyn ajan jälkeen. Minusta se on väärin ja siksi Oman työn viisas johtaminen -verkkovalmennukset ovat ”ikuisia”, ilman aikarajoitusta.

Tilauksesi jälkeen saat heti pääsyn verkkovalmennukseen, josta löydät koko materiaalin. Voit olla oman Sydämen strategiasi kiehtovassa syleilyssä jo viiden minuutin sisällä.

Olen 100 % varma, että kun osallistut valmennukseen, ymmärrät.

Kun olet tosissasi valmis ja haluat löytää aikaa ja energiaa niille asioille, joita oikeasti haluat tehdä, minä olen tosissani valmis ja halukas auttamaan sinua.

OLETHAN VALMIS?

Voinko vannoa, että menestyt ja löydät oman käänteentekevän Sydämesi strategian? Valitettavasti en. Koska menestys riippuu aina jokaisen omasta halusta, tahdosta, asenteesta ja ennen kaikkea teoista. Sen voin kuitenkin luvata sinulle, että kun käytät näitä sisältöjä, työkaluja ja työpohjia, sinä tulet saamaan tuloksia ja haluamiasi muutoksia.

Kun siirryt tietämisestä tekemiseen, alkaa tapahtua.

Joten olethan valmis aloittamaan matkasi kohti erinomaisia tuloksia ja omaa hyvinvointia?

KYLLÄ!

Haluan heittää lopullisesti hyvästit epämääräiselle suorittamiselle, aloittaa selkeämmän toiminnan jo tänään ja toteuttaa tukahdutettuja unelmiani tulevaisuudessa.

NYT 297€

MAKSAN KORTILLA JA SAAN VALMENNUKSEN HETI