SPARRAUS- JA ONGELMANRATKAISUTAITOJA ORGANISAATION AVAINHENKILÖILLEKOLLEGASPARRAUS 1-2-3

 

VERKKOVALMENNUS KAHDELLE

 

Verkkovalmennus kollegasparraus 1-2-3 on reakennettu niin, että voitte parisi kanssa käydä sen itsenäisesti läpi.

Vahvistettavat taidot ovat keskeisiä myös valmentavassa johtamisessa ja itseohjautuvan organisaation kehittämisessä:

 • ajankäytön hallinta
 • aktiivinen kuuntelu
 • priorisointi ja fokusointi
 • seuranta ja palaute
 • luova ongelmanratkaisu
 • Oman elementin tunnistaminen.

Parhaat tulokset syntyvät, kun olette kumpikin samaa vaativuustasoa olevissa tehtävissä, mielellään eri organisaatioissa tai organisaation osissa.

MITÄ VALMENNUS SISÄLTÄÄ?

Kollegasparraus 1-2-3 -verkkovalmennuksen sisältö keskittyy kolmeen osa-alueeseen:

 • suunnan kirkastaminen – mihin kannattaa satsata ja mitä jättää vähemmälle
 • voimavarojen valjastaminen – mitkä ovat tärkeimmät omat vahvuudet, taidot, osaamiset ja motivaatiotekijät
 • luova ongelmanratkaisu – miten voi ratkaista esiin nousevia ongelmia ja dilemmoja jokapäiväisessä työssä.

Lisäksi: 

 • Kehitätte taitoja, joista on hyötyä loppuelämäksi. Pystytte entistä paremmin johtamaan paitsi itseänne, myös toisia. Tulette olemaan haluttuja luottohenkilöitä.
 • Valmennusmateriaalin avulla syntyy ymmärrys, miksi kyseisiä taitoja kannattaa kehittää ja miten saatte ne toimimaan käytännössä.
 • Työkalut auttavat teitä sisäistämään keskeisiä taitoja nopeasti ja vaivatta. Valmennuksen työkaluja olen käyttänyt ja hionut vuosien käytössä mitä erilaisimpien asiakkaiden kanssa.
 • Työpohjat auttavat teitä kirkastamaan ja kiteyttämään toimintaanne ohjaavia valintoja. 

MITÄ VALMENNUS VAATII?

Tyypillinen etenemisvauhti on yksi moduuli kuukaudessa ja moduuleja on yhteensä kolme. Sisältöjen läpikäynti kestää vain muutaman tunnin, varsinainen ajallinen satsaus liittyy taitojen soveltamiseen.

Sovellatte sisältöjä suoraan omaan työhönne, joten käytetty aika on "oikeaa työaikaa". Ratkotte yhdessä ongelmia ja kehitätte sparraustaitoja parin viikon välein tapahtuvissa paritapaamisissa. Paritapaamisiin on hyvä varata puolitoista tuntia kerralla.

Voitte tietysti käydä valmennuksen läpi omassa tahdissanne, omiin aikatauluihinne sovitettuna. Tietty säännöllisyys on kokemuksen mukaan eduksi. On niin paljon muita asioita kilpailemassa huomiostanne ja ajastanne. Paritapaaminen kerran viikossa tai joka toinen viikko on yleistä.

MITÄ VALMENNUS MAKSAA

Tiedätte varmaan ammattimaisen coachauksen hintatason. Kokeneet coachit veloittavat tyypillisesti 750 eurosta ylöspäin yhden henkilön yhdeltä istunnolta.

Kollegasparraus 1-2-3 -verkkovalmennuksen hinta on vain 325 euroa (sis. alv:n) henkilöltä. Valmennus sisältää kolme kappaletta kuukauden kestäviä moduuleita, kuusi työkalua ja kolme työpohjaa.

HUOM: Materiaali jää teille. Tämä ei ole sellainen kurssi, jonka ostatte ja jonne teiltä pian sitten evätäänkin pääsy. Kun ostatte valmennuksen, se on teidän! Voitte käyttää materiaaleja, työkaluja ja työpohjia uudelleen ja uudelleen!

Jo valmennuksen aikana tapaatte parisi kanssa tyypillisesti 5–6 kertaa. Useimmat parit jatkavat tapaamisiaan säännöllisesti myös aineiston läpikäynnin jälkeen. Voit nopeasti laskea, minkä arvoista apua annatte toisillenne… 

Miksi valmennus on niin edullinen? Otin vuosia sitten parisparrauksen käyttöön yksilösparrauksen sijaan ja huomasin pian, miten paljon (myös taloudellista) hyötyä on parien keskinäisistä tapaamisista.

Päätin laittaa omaa osaamistani verkkovalmennuksen muotoon, niin että se on mahdollisimman monen tarvitsijan ulottuvilla. Riippumatta organisaation koosta tai kyvystä satsata avainhenkilöidensä hyvinvointiin.

Haluatko maksaa laskulla? Ota yhteys [email protected]. Ilmoita vain oma nimesi, parisi nimi, maksavan yrityksen nimi ja osoite, ja että haluat Kollegasparraus 1-2-3 -verkkovalmennuksen. Saat laskun pdf-muodossa mailiisi ja tunnukset valmennukseen, kun lasku on maksettu. 

Kun tilaat valmennuksen ja maksat luottokortilla, saat sähköpostiisi käyttäjätunnuksen ja salasanan ja pääset heti valmennusalueelle, josta löydät kaiken sisällön. 

Jos tilausvahvistusta ei tule, muista tarkistaa roskapostisi. Mikäli tulee ongelmia, ota yhteys [email protected].

Maksa kortilla, saat valmennuksen heti

MITÄ VALMENNUKSESTA SAATTE?

Kollegasparraus 1-2-3 tuo mukanaan monia myönteisiä ja jopa yllättäviä vaikutuksia. Sparrauskeskustelut ovat itsessään antoisia ja parin kanssa syntyy nopeasti luottamuksellinen suhde, joka säilyy kauan valmennuksen päätyttyä. Pystytte yhdessä ratkaisemaan mitä erilaisimpia ongelmia ja dilemmoja työhönne liittyen.

Johdatte itseänne (ja toisia) paremmin

Huomaatte nopeasti, ettei kannata satsata liikaa ajankäytön hallintaan. Ajankäyttö on loppujen lopuksi kuin sivuseikka, joka korjaantuu melkein itsestään, kun teette tiettyjä perusvalintoja. Valintojen avulla löydätte keskittymisrauhaa ja saatte olennaiset asiat loppuun. 

Pääsette eroon kiireestä ja kuluttavasta stressistä

Valmennussisällön, työkalujen ja työpohjien avulla löydätte kukin Oman elementtinne ja alatte keskittyä niihin asioihin, joita oikeasti haluatte tehdä ja otatte käyttöön parasta potentiaalianne. Voitatte arjen turhauttavia asioita, kuten kiire, kuluttava stressi ja epävarmuus siitä, mihin kannattaa keskittyä. 

Saatte haluttuja muutoksia ilman riittämättömyyden tunnetta

Tämä ei ole tyypillinen kehittämisohjelma, jonka keskeinen ajatus olisi, että teidän on muututtava joksikin muuksi. Että ette ole riittävän hyviä tällaisina, vaan on jokin ihannemalli, johon teidän on pyrittävä. Lähdette tässä verkkovalmennuksessa päinvastaisesta olettamuksesta: Olette jo! Ei kannata yritä muuttaa itseään. Sen sijaan ajattelua ja toimintatapoja voi ja kannattaa muuttaa.

KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA

Haluatko maksaa laskulla? Ota yhteys [email protected]. Ilmoita vain oma nimesi, parisi nimi, maksavan yrityksen nimi ja osoite, ja että haluat Kollegasparraus 1-2-3 -verkkovalmennuksen. Saat laskun pdf-muodossa mailiisi ja tunnukset kurssiin, kun lasku on maksettu. Maksamalla kortilla saat heti pääsyn valmennukseen.

Maksa kortilla, saat valmennuksen heti