Kun haluat irti kuluttavasta työnteosta

 

JOHDANTOKURSSI OMAN TYÖN VIISAASEEN JOHTAMISEEN

 

Vapautat itseäsi tarvittavaan muutokseen kun tiedät, mihin kolmeen asiaan kannattaa keskittyä

Olet tottunut onnistumaan ja saamaan hyviä tuloksia, mutta nyt et pysty enää antamaan parastasi. Haluat ulos tilanteesta ja jotain pitäisi muuttaa. Et vain tiedä mitä.

Unohda perinteinen ajankäytön hallinta. Unohda päätäsi sekoittavat itsensä johtamisen konseptit. Tarvitset vain uutta ymmärrystä oman työsi johtamisesta.

Käytännössä on kysymys vain kolmesta osa-alueesta:

  • miten kirkastat toimintasi suunnan vaikka eri puolilta tulee ristiriitaisia odotuksia
  • miten valitset tehtäväsi omilla ehdoillasi myös silloin, kun epäilet itseäsi
  • miten käytät rohkeammin kykyjäsi ja osaamistasi huolimatta riittämättömyyden tunteesta.

Uusi ymmärrys alkaa huomaamatta rauhoittaa mieltä: nyt tiedät, mihin kannattaa satsata.

Kun olet sisäistänyt tämän johdantokurssin kolmen osa-alueen merkityksen ja luonteen, haluat kenties myöhemmin jatkaa varsinaisella valmennuksella.

Hei, olen Torfinn Slåen, yritysvalmentaja ja suomalaistunut norjalainen. 35 vuoden aikana on arviolta 25 000 henkilöä osallistunut valmennuksiini Suomessa ja kansainvälisesti.

Minua kiehtoo lisääntyneen etätyön tuomat uudet mahdollisuudet vaikuttaa omaan tilanteeseen. Uusissa työmalleissa meillä jokaisella on oiva tilaisuus satsata oman työn johtamiseen.

Ongelmana on vain, että useimmat tarjolla olevat ajankäytön hallinnan ja itsensä johtamisen konseptit ovat liian vaativia ja vaikeita soveltaa käytäntöön.

Johdanto oman työn viisaaseen johtamiseen -verkkokurssin avulla tulet ymmärtämään, että tarvittavat keinot ovat sangen yksinkertaiset.

Et tarvitse isoja ja haastavia muutoksia. Et tarvitse uuvuttavaa tehokkuutta etkä läpi-harmaan-kiven tahdonvoimaa.

Riittää, kun keskityt kolmeen osa-alueeseen.

Tiedän omasta ja asiakkaideni kokemuksesta, että on mahdollista vaikuttaa ratkaisevasti omaan työhön vaikka aluksi ei siltä näytä.

KULUTTAVAT HAASTEET 

Sinunkin työssäsi on todennäköisesti samoja haasteita kuin useimmilla meistä tällä hetkellä.  

Epävarmuus ja riittämättömyyden tunne

Tehtäväpaljous aiheuttaa sinulle epävarman olon. On niin paljon, mitä pitäisi tehdä ja saada aikaiseksi, mutta mihin kannattaa keskittyä? Vaarana on, että alat ylisuorittaa. Samalla kalvaa riittämättömyyden tunne ja päässä pyörii jatkuvasti kysymyksiä, kuten: riittävätkö tulokseni, teenkö oikeita asioita, teenkö asioita oikein, mitä priorisoisin, mihin fokusoisin?

Ristiriitaiset odotukset ja vaatimukset

Tuntuu, että sinua yritetään jatkuvasti viedä eri suuntiin. Vaatimuksia ja odotuksia tulee niin työn kuin perhe-elämän puolelta. Ristiriita omien halujesi kanssa voi olla kuluttava. Kuluttavaa voi myös olla, jos organisaation johtaminen on poukkoilevaa ja on epäselvää, mihin johto oikeasti tähtää. Omat haasteensa tulee siitä, kun etätyössä perhe-elämä ja työ tulevat myös fyysisesti lähemmäksi. Yhteensovittaminen vaatii selkeitä arvovalintoja.

Arkuus ottaa omaa potentiaalia käyttöön

Koet kenties, että sinulla olisi enemmän annettavaa, mutta nykyiset tehtäväsi rajoittavat mahdollisuutesi käyttää parhaita puoliasi. Voi myös olla, että rohkeutesi toimia omana itsenäsi pettää. Joudut syystä tai toisesta ikään kuin ajamaan jarrut päällä. Sinulla on kykyjä ja osaamista, jotka jäävät nykytilanteessa hyödyntämättä. Haluaisit astua nykyisestä roolistasi ulos ja ottaa uinuvaa potentiaaliasi aktiivisempaan käyttöön.

MITÄ KURSSI SISÄLTÄÄ

Olen seurannut erityisen aikaansaavia ihmisiä suomalaisessa työelämässä yli kolme vuosikymmentä. Havaintojeni olen tiivistänyt yksinkertaiseen kolmiosaiseen toimintamalliin.

Kerron sinulle tässä kurssissa, mistä osasista malli koostuu. Kurssi sisältää videot, tekstiosuudet sekä 16 sivun kokonaisuutta kuvaavan manuaalin pdf-muodossa.

Videoilla avaan sisällöt havainnollisesti piirtäen ja kirjoittaen fläppitaululle. (Olen aina ollut vannoutunut fläppitaulun käyttäjä ja käytän powerpoint-esityksiä vain harvoin.) Tekstiosuuksilla kiteytän kunkin osan tärkeimmät kohdat. Tulostettavissa olevassa manuaalissa kokonaisuus rakentuu pala palalta.

Osa 1 Keskittyminen olennaiseen

Haluat saada mahdollisimman hyviä tuloksia, mutta perinteisen tehokkuusajattelun sijaan sinun kannattaa satsata osumatarkkuuteen, että keskityt olennaiseen.

Tehtäväsi eivät ole irrallisia vaan vaikuttavat toisiinsa. Yhdestä tehtävästä syntynyt tulos voi vaikuttaa eteenpäin useaan muuhun tehtävään. Tällaisissa tehtävien verkostoissa tarvitset hyvän kokonaiskuvan löytääksesi olennaisimmat asiat.

Priorisoit ottaen huomioon niin käytettävissä olevia resursseja kuin haluttuja tuloksia. Onnistunut priorisointi vaatii strategisia valintoja ja jatkuvaa seurantaa. Sopivalla seurannalla ja arvioinnilla saat tietää, mitä tuloksia ja vaikutuksia syntyy ja mihin kannattaa satsata eteenpäin.

Osa 2 Suunnan kirkastaminen

Perinteinen tavoiteasetanta on parhaat päivänsä nähnyt. Numeropohjaisten ja lähinnä järkeä puhuttelevien tavoitteiden sijaan satsaat tärisyttäviin tavoitteisiin.

Tärisyttävä tavoite puhuttelee tunteita eikä ole aina kovin tarkasti määritelty. Se osoittaa kuitenkin suunnan, mihin on kaikesta huolimatta vain mentävä.

Tavoiteasetanta on vaikea laji ja siksi on helpotus, että nk. fokusalueesi antavat sinulle samanlaista ohjausta. Toiminnan fokusalueet ovat ne asiat, joihin aiot keskittyä, jotta pääset lähemmäksi tärisyttäviä tavoitteitasi.

Osa 3 Voimavarojen käyttö

Yksi on varma: sinullakin on käyttämättömiä voimavaroja! Kun pääset perehtymään valovoimasi osatekijöihin, tajuat, miten helposti pystyt valjastamaan lisää omaa potentiaaliasi.

Tajuat myös, miten voit hyödyntää muiden ihmisten sellaisia vahvuustekijöitä, joita sinulla ei ole. Otat vipuvoimaa käyttöön.

Meissä toimii ikään kuin kaksi vastakkaista voimaa. Noste pyrkii viemään meitä kohti haluttuja tuloksia ja esteet pyrkivät pitämään meidät kiinni nykyisissä oloissa. Saat lisää voimavaroja käyttöösi, kun löydät omat nostetekijäsi ja vähennät esteitä.

Opastan sinua kurssin sisällön läpi askel askeleelta. Olen rajannut kaiken turhan pois tämän kurssin sisällöstä niin, että jäljellä ovat vain olennaiset asiat.

Kurssin perimmäinen tarkoitushan on antaa sinulle ymmärrystä siitä, mihin asioihin oman työn johtamisessa kannattaa keskittyä. Siinä kaikki.

Sinulle saatetaan eri puolilta tarjota hyvinkin laajoja ja monimutkaisia malleja itsen johtamisesta. Pitkäaikainen toimintani valmentajana on opettanut minulle ainakin sen, ettei asioista kannata tehdä monimutkaisempia kuin ne oikeasti ovat.

Kun olet sisäistänyt johdantokurssin kolmen osa-alueen merkityksen ja luonteen, haluat kenties myöhemmin jatkaa varsinaisella valmennuksella.

INNOSTAVAT MAHDOLLISUUDET 

On selvä, että johdantokurssi ei voi antaa sinulle samoja hyötyjä kuin varsinainen valmennus. Mutta jo ymmärrys oman työn viisaan johtamisen kolmesta osa-alueesta alkaa vaikuttaa jokapäiväiseen työhösi.

Suurin vaikutus tapahtuu ajattelussa, jonka jälkeen se alkaa huomaamatta ohjata toimintaasi - ilman erillisiä ponnisteluja.

Tässä ovat yleisimmät vaikutukset, mitä kurssin osallistujat kokevat. 

Priorisointi helpottuu

Hyväksyt, että tehtäviä on enemmän kuin pystyt tekemään. Valitset tehtäväsi varmalla pohjalla ja uskallat keskittyä olennaisiin asioihin ja viedä ne loppuun. Seuraat toimintaasi ja arvioit säännöllisesti tuloksia ja vaikutuksia.

Nautit tehtävistäsi ja siitä, että osumatarkkuutesi kasvaa. Sinulla on kasvava vapaus valita tehtäviä, ja olet samalla tietoinen vastuustasi vaikutuksista.

Selkeä suunta antaa luottamusta

Uskallat valita ja pysyä suunnassasi, vaikka tulevaisuus on epävarma ja ympärilläsi on paljon muutoksia ja myllerryksiä. Rakennat luottamusta itseesi ja omaan toimintaasi.

Selkeä suunta auttaa priorisoimaan ja keskittymään niihin asioihin, jotka vievät sinua kohti haluttuja tuloksia.

Jos organisaation tavoitteet ja omat valintasi menevät liikaa erilleen, saatat olemaan valmis menemään omaan suuntaasi.

Rohkeus antaa parastasi

Haluat työssäsi antaa parastasi ja saada erinomaisia tuloksia. Tunnet itsesi ja tiedät, missä olet hyvä ja missä tarvitset toisten voimavaroja.

Tunnet myös omat syvät motivaatiotekijäsi ja toimit sydämesi palolla.

Olet vapaa käyttämään omaa potentiaaliasi, tarvittaessa osaat laittaa turhat jarrut pois päältä ja antaa mennä.

HINTA

Koska menossa oleva työnteon murros koskee lähes jokaista meistä, haluan pitää tämän johdantokurssin hinnan niin alhaisena, että se on kaikkien ulottuvilla. Sisällön tarjoaminen verkkokurssina mahdollistaakin hinnan, joka ei ole kenellekään esteenä.

Siksi saat nyt verkkokurssin Johdanto oman työn viisaaseen johtamiseen niinkin edulliseen hintaan kuin 

29,90 euroa

(sis. alv:n) 

Neliosainen kurssi sisältää videot, tekstiosuudet sekä 16 sivun kokonaisuutta kuvaavan manuaalin pdf-muodossa.

Kun tilaat kurssin, saat sähköpostiisi käyttäjätunnuksen ja salasanan ja pääset kurssialueelle, josta löydät kaiken sisällön. 

Jos tilausvahvistusta ei tule, muista tarkistaa roskapostisi. Mikäli tulee ongelmia, ota yhteys [email protected].

Kyllä, tilaan kurssin "Johdanto oman työn viisaaseen johtamiseen"

KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA

TILAA NYT

Saat verkkokurssin Johdanto oman työn viisaaseen johtamiseen nyt hintaan

29,90 euroa

(sis. alv:n) 

Saat käyttöösi videot, tekstiselostukset ja vielä 16 sivun manuaalin pdf-muodossa.

Lähde mukaan nauttimaan tärkeästä kokonaisuudesta, jonka avulla pääset hyödyntämään työnteon murroksen tuomia uusia mahdollisuuksia. Pystyt nykytilanteesta riippumatta vaikuttamaan aidosti omaan työhösi.

Kyllä, tilaan kurssin "Johdanto oman työn viisaaseen johtamiseen"