ITSENSÄ JOHTAMINEN ON ENNEN KAIKKEA LUOVA JA INNOVATIIVINEN TEHTÄVÄ

 

Oman työn viisas johtaminen on verkkovalmennus sinulle, joka teet itsenäistä työtä ja koet olevasi liian kuluttavassa tilanteessa kalenteri täynnä ja energia vähissä.

Teet itsenäisesti työtä ja kaikki näyttää ulospäin olevan hyvin. Sisäisesti kaikki ei ole hyvin.

Kuten moni muu harkitset työpaikan vaihtoa tai kaipaat ainakin tuntuvia muutoksia nykyiseen työhösi.

Et haluaisi jatkaa nykyistä kuluttavaa menoa. Koet tarvitsevasi uusia otteita ajankäyttösi hallintaan ja itsesi johtamiseen.

Unohda isot muutokset, uuvuttava tehokkuus tai tiukka kurinalaisuus. Ne keinot saattoivat toimia vanhassa maailmassa.

Saadaksesi haluamiasi tuloksia nyt, kannattaa toimia luovemmin. Onneksi ei ole kysymys ydinfysiikasta vaan riittää, kun keskityt kolmeen asiaan.

Verkkovalmennuksessa Oman työn viisas (ja luova) johtaminen opit mitkä ne kolme asiaa ovat ja mitä kaikkea innostavaa niihin liittyy.

Tilaa valmennus
Yritysvalmentaja, entinen fyysikko ja suomalaistunut norjalainen Torfinn Slåen

"Olen huomannut asiakaskunnassani, kuinka huutava tarve vaativissa tehtävissä olevilla henkilöillä on saada omaa työntekoaan kestävämmälle pohjalle.

Oman työn viisas (ja luova) johtaminen on vastaukseni huutoon. Tämä verkkovalmennus on syntynyt pitkäaikaisesta työstäni aikaansaavien ihmisten ja innovatiivisten työtapojen parissa.

Tiedän omasta ja asiakkaideni kokemuksesta, että varsin pienin korjauksin on mahdollista muuttaa omaa työtä energisoivaan ja elämää rikastuttavaan suuntaan."

Olen Torfinn Slåen, entinen fyysikko, nykyinen yritysvalmentaja ja suomalaistunut norjalainen. 35 vuoden aikana on arviolta 25 000 henkilöä osallistunut valmennuksiini ja työpajoihini Suomessa ja kansainvälisesti.

SATSAA KOLMEEN ASIAAN – JA TILANTEESI ALKAA MUUTTUA IKÄÄN KUIN ITSESTÄÄN

Saatat epäillä, että satsaaminen vain kolmeen asiaan riittää. Tilannehan on vaikea ja olet aina saanut kuulla, miten vaativia muutosprosessit ovat.

Tällä hetkellä sinullakin varmaan riittää kuluttavia asioita:

 • vaikka kuinka teet, mikään ei tunnu riittävän
 • koet, että sinulla olisi enemmän annettavaa ja
 • tuntuu, ettet oikein pysty vaikuttamaan asioihin. 

Kokemus osoittaa, että et tarvitse isoa repivää irtiottoa. Tämän valmennuksen avulla saat konkreettisia keinoja muuttaa työtäsi hallitusti ja asteittain.

Riittää, kun keskityt kolmeen osa-alueeseen:

 • kirkastat toimintasi suunnan, vaikka eri puolilta satelee ristiriitaisia vaatimuksia
 • pysyt olennaisissa asioissa huolimatta valtavasta tehtävämäärästä
 • käytät vapaasti omia kykyjäsi sen sijaan, että sinut pakotetaan kahlitseviin rooleihin.

Pienempiä motivoivia muutoksia saat nopeasti. Toimimalla johdonmukaisesti syntyy pitkäaikaisia ja kauaskantoisia tuloksia. Saat energiaa, innostusta ja elämää rikastuttavia tuloksia – vuosiksi eteenpäin. 

 

MUTTA: TARVITSET UUSIA KEINOJA

On tarjolla runsaasti erilaisia ajankäytön hallinnan ja itsen johtamisen konsepteja. Monet niistä ovat teoreettisesti mielenkiintoisia. Ongelma on kuitenkin usein, että teoriaa on vaikeaa siirtää käytäntöön.

Jotta tilanteeseesi voi tulla todellisia muutoksia, sinun on saatava välineitä ja keinoja kolmeen perusasiaan.

 

Keinoja epävarmuuden käsittelyyn

”Miten minun käy?” on keskeisin kysymys, kun tilanne käy tukalaksi ja on tarve muutokselle. Pitkäaikainen toiminta muutosvalmentajana on opettanut minulle, että aika ennen varsinaista muutospäätöstä on vaikein ja kriittisin.

Jarruttavat ajatukset ja tunteet liittyvät yleensä inhimillisiin perustarpeisiin, kuten:

 • taloudellinen turva ­– miten tulen uudessa tilanteessa taloudellisesti toimeen? Pystynkö hoitamaan velvoitteitani? Lyökö uusi toiminta leiville?
 • kuulumisen tarve ­– joudunko luopumaan vanhasta työyhteisöstäni? Onko minun aloitettava nollasta? Hyväksytäänkö minut uudessa ympäristössä sellaisenaan?
 • kykyjen riittävyys – riittääkö osaamiseni ja kokemukseni uuteen? Onko minulla kestokykyä kohdata uutta? Miten tulen pärjäämään?

Oman työn viisas (ja luova) johtaminen -valmennuksessa saat välineitä epävarmuuden ja epäilyjen käsittelyyn. 

 

Keinoja liikkeelle lähtöön

”Olen niin saamaton”. Miten usein olenkin kuullut tämän huokauksen ihmisiltä, jotka haluaisivat muuttaa toimintaansa, mutta ovat jääneet kiinni olemassa olevaan.

Johtopäätös on yleensä väärä, he eivät ole saamattomia. He eivät vain ole löytäneet apua epävarmuutensa käsittelyyn ja tietyt valinnat ovat toistaiseksi jääneet tekemättä.

Liikkeelle lähtö helpottuu, kun sinulla on ainakin alustavasti mietitty toimintastrategia. Strategiahan on vain joukko valintoja, joista tärkeimmät liittyvät kysymyksiin:

 • suunnan kirkastaminen - mihin suuntaan kannattaa lähteä? Mitä oikeasti haluan saada, olla ja tehdä? Onko minun otettava iso ja vaativa harppaus vai riittääkö pieni korjaus suunnassa?
 • olennaisten tehtävien löytäminen - minkälaisella toiminnalla menen? Mitkä ovat ne olennaisimmat tehtävät, millä pääsen haluttuun suuntaan?
 • voimavarojen käyttö - millä eväillä menen? Mitkä ovat parhaat kykyni ja miten saan mahdollisimman paljon potentiaalia käyttööni?

Oman työn viisas (ja luova) johtaminen -valmennuksessa saat välineitä omien valintojesi tekemiseen, jotta pääset helpommin liikkeelle.

 

Keinoja muutoksen varmistamiseen

Todellinen muutos ei tapahdu hetkessä, vaan tarvitaan aikaa. Vastavoimat, niin ympäristössä kuin oman pääsi sisällä, yrittävät palauttaa tilanteen ennalleen.

Nämä voimat ovat käännettävissä edistämään muutosta, kuten taitava judoka hyödyntää vastustajansa liikkeitä.

Se tapahtuu parhaiten työtapoja muuttamalla. Jotta työtavoissasi voi tapahtua todellinen muutos, tarvitset

 • tuoreita ajatuksia – sinun on tiedostettava ja kyseenalaistettava vakiintuneita käsityksiäsi ja uskomuksiasi liittyen muun muassa työntekoon, tehokkuuteen ja ajankäyttöön.
 • keventäviä menetelmiä – kuormittuneessa tilassa on lähes mahdotonta tehdä muutoksia. Tilanteen keventämiseksi tarvitset menetelmiä esimerkiksi olennaisen löytämiseen, luovaan ongelmanratkaisuun sekä oman ajan ja energiatalouden hallintaan.
 • selkeitä toimintamalleja – toimintamme ja käyttäytymisemme takana on aina erilaisia tapoja, joita toistamme. Valitettavasti osa näistä tavoista ei ole enää kovin tarkoituksenmukaisia. Tarvitset päivitettyjä versioita esimerkiksi siitä, millä tavoilla suunnittelet ja arvioit päivittäistä toimintaasi, miten priorisoit ja valitset tehtäviä tai miten kohtelet itseäsi. 

Oman työn viisas (ja luova) johtaminen -valmennuksessa saat toimivia keinoja muutoksen varmistamiseen.

KÄÄNTEENTEKEVÄ OIVALLUS

Muistan vielä elävästi hetken, josta oma muutokseni alkoi. Voit lukea lisää tästä blogikirjoituksesta, miten löysin luovan ja vapauttavan ratkaisun omaan ahdinkooni.

Kuvittelin, että minun oli jätettävä vanha toimintani ja siirryttävä uuteen. Enkä edes tiennyt, mitä se uusi olisi. Jumi ja epätoivo olivat pitkään läsnä.

Sitten vihdoin tajusin, että tilannetta ei tarvitse nähdä mustavalkoisena, että on jätettävä kaikki vanha taakse ja aloitettava jotain aivan uutta.

On myös olemassa sekä-että -vaihtoehtoja.

Muutos kannattaa perustaa vanhoille ja tutuille asioille samalla, kun ennakkoluulottomasti etsii uusia osioita rinnalle. Kannattaa hyödyntää parasta historiasta ja lisätä uusia asioita, joita vahvasti haluaa.

Ratkaisu omalla kohdallani oli yllättävän lähellä. Se oli koko ajan ollut nenäni edessä: olinhan ryhmien fasilitoinnin lisäksi hankkinut vahvan osaamisen henkilökohtaisista työtavoista.

Joten rupesin tarjoamaan organisaation strategiatyön lisäksi avainhenkilöille oman työnsä johtamista.

Olin pitkään pannut merkille, miten paljon koko organisaation tulokset riippuvat avainhenkilöiden toiminnasta. He tarvitsevat myös selkeitä, toimintaa ohjaavia valintoja.

Valintoja siitä, mihin he haluavat mennä ja millä avuilla haluavat sinne päästä.

Organisaatiotasolla näitä valintoja kutsutaan strategiaksi.

On suorastaan ihmeellistä, miten vähän kiinnitetään huomiota yksilön strategiaan. On itsestään selvää, että organisaatio tarvitsee strategian.

Saisi olla yhtä itsestään selvää, että yksilön kannattaa tehdä vastaavantyyppisiä valintoja.

Haasteena on lähinnä, että valinnat toimivat halutulla tavalla vain silloin, kun ne ovat sinun omia, tietoisia valintojasi. Muuten olet ympäristön vietävänä ja muut tekevät valinnat puolestasi.

 

OMA ELÄVÄ STRATEGIA

Kokemukseni tästä kaikesta pystyin tiivistämään yksinkertaiseen malliin, josta muodostuu elävä henkilökohtainen strategia. 

Malli on kuin kotiseutuni tislattu kotipolttoinen: kirkas ja tavallisen näköinen, mutta vaikutus on uskomaton – ja taattu.

Mallin nimi on Sydämen strategia.

Sydämen strategiassa on kaksi toisiaan täydentävää puolta. Sydän kertoo intuitiosta, inspiraatiosta, motivaatiosta ja tunteesta. Strategia kertoo päätöksistä, sisusta, rohkeudesta ja johdonmukaisuudesta.

Molemmat puolet ovat yhtä tärkeitä, kuten yin ja yang kiinalaisessa perinteessä.

Sydämesi strategia ei ole mitään puisevaa dokumenttia, vaan muutamia energisoivia, toimintaasi ohjaavia valintoja.

Saat varmuutta siitä, mihin haluat mennä ja millä avuilla voit sinne päästä. 

Löydät varsin nopeasti uutta intoa antavia valintoja toiminnallesi, kunhan ensin saat käsiteltyä muutamia sitkeitä omia uskomuksia, jotka ovat toimineet esteenä.

Kun saat tiedostettua ja neutralisoitua nämä uskomukset, alkavat palaset loksahtaa nätisti paikoilleen. Käy ilmi, että kaikki palaset ovat jo olleet pitkään olemassa, aivan nenäsi edessä.

Ei tarvitse mennä merta edemmäksi kalaan.

Malli on kuin kotiseutuni tislattu kotipolttoinen: kirkas ja tavallisen näköinen, mutta vaikutus on uskomaton – ja taattu.

VIHDOIN VERKKOVALMENNUKSENA

Kun löydät oman Sydämesi strategian, pystyt johtamaan omaa työtäsi viisaasti ja kuluttava työnteko jää vähitellen pois. Toimit kuin huippusuorittajat. Liitelet luontaisilla vahvuuksillasi ja teet niitä asioita, joita oikeasti haluat tehdä.

Toisin sanoen: nautit siitä, mitä teet ja teet yhä enemmän niitä asioita, mistä nautit!

Tähän asti Sydämen strategia on ollut tarjolla vain fyysisten valmennusten kautta, siis tilaisuuksissa, joissa olen valmentajana ollut paikalla. Nyt pitkäaikainen unelmani on toteutunut ja sisältö on sinunkin ulottuvillasi digitaalisessa muodossa. Minä toimin sinun valmentajanasi virtuaalisesti.

Olemme tiimini kanssa työskennelleet suurella sydämellä tehdäksemme verkkovalmennuksesta yhtä tehokkaan kuin fyysisen valmennuksen. Olen innoissani ja ylpeä tuloksesta. Uskon, että valmennusta käydessäsi olet sinäkin.

Tilaa valmennus

VALMENNUKSEN SISÄLLÖT

Verkkovalmennus on käytännönläheinen ja koostuu moduuleista, työkaluista ja työpohjista. Koko aineisto on heti valmiina digitaalisessa muodossa, ja tärkeimmät osat ovat ladattavissa omalle koneellesi tulostettaviksi.

Oman työn viisas johtaminen -kokonaisuus on jaettu kolmeen tasoon, kolmeen erilliseen valmennukseen.

 • Toisille riittää taso I halutun muutoksen aikaansaamiseksi.
 • Toiset haluavat varmistaa uusien työtapojen siirtymisen käytäntöön käymällä läpi myös tason II. 
 • Sitten on vielä niitä, jotka käyvät kaikki kolme tasoa läpi. Vaikutukset heidän työhönsä, tuloksiinsa ja elämänlaatuunsa ovat tietysti ihan omaa luokkaa.

 

Taso I: Löydä sydämesi strategia

Ensimmäisellä tasolla keskityt sydämesi strategian löytämiseen. Valitsemalla suuntasi ja tiedostamalla omia piilossakin olleita voimavarojasi löydät samalla oman elementtisi. Elementissäsi voit tehdä huikeita tuloksia ja samalla voida erinomaisen hyvin. Teet keskeisiä valintoja, joiden avulla

 • kirkastat toiminnallesi selkeän suunnan ja merkityksen
 • uskallat myöntää itsellesi, mikä on “sinun juttusi” ja millainen on potentiaalisi
 • saat keinoja syvemmän motivaation valjastamiseksi
 • heität hyvästit jatkuvalle kiireelle ja kuluttavalle stressille
 • saat varmuuden omista valinnoistasi ja sinulta vapautuu aikaa ja energiaa tehdä niitä asioita, joita oikeasti haluat.

 

Taso II: Toteuta sydämesi strategia

Tasolla I teet sydämesi strategian mukaisia valintoja. Tasolla II on valintojen toteuttamisen vuoro. Saat sellaiset välineet ja toimintatavat haltuun, joiden avulla toteutat kaipaamiasi muutoksia käytännössä. Sydämesi strategia ei enää jää haaveeksi, vaan ohjaa toimintaasi niin hyvinä kuin huonoinakin päivinä.  

Tasolla II saat käteesi avaimet paineiden ja epävarmuuden muuttamiseksi työn iloksi ja palkitsevaksi aikaansaamiseksi. Otat käyttöön työtapoja, joiden avulla 

 • saat aikaa ja energiaa olennaisille asioille – ja varmuutta siitä, mikä on olennaista 
 • otat käyttöön innovatiivisen välineen oman strategiasi toteuttamiseen päivä-, viikko- ja kuukausitasolla
 • omaksut palaverimallin, jonka avulla pidät säännöllisesti ratkaisevia palavereita itsesi kanssa
 • saat vastustamatonta tärisyttävyyttä tavoitteisiisi, jotka väistämättä ohjaavat sinua innostuneeseen toimintaan ja tuloksiin
 • opit käsittelemään rajaavia uskomuksia ja mielesi esteitä nopeasti ja kivuttomasti
 • pystyt hyödyntämään aivojesi piilokapasiteettia milloin tahansa, missä tahansa ja mihin tahansa.

 

Taso III: Vapauta ja vaikuta sydämesi strategialla

Tasolla I löydät sydämesi strategian ja tasolla II omaksut työtapoja, joilla toteutat strategiasi jokapäiväisessä työssäsi (ja elämässäsi). Teet erinomaisia tuloksia ja oma hyvinvointisi kasvaa kasvamistaan.

Tasolla III opit vapauttamaan voimavaroja ja vaikuttamaan asioihin ennennäkemättömällä tavalla. Vapautat omia ja toisten voimavaroja yhteisiin päämääriin ja otat käyttöön eettisiä ja toisia kunnioittavia vaikuttamiskeinoja. Opit, 

 • miten uskomukset ohjaavat meitä ja me voimme ohjata uskomuksiamme
 • miten toimii näkymätön vaikuttaminen ja voit saada toisia tekemään asioita, joita he oikeasti haluavat tehdä ja sinä tarvitset
 • miten voit toimia tietoisemmin kesyttämällä mielesi villihevosta ja pääset rennosti minne tahansa
 • miten voit nauttia matkasta yhtä paljon kuin aikaansaannoksista
 • miten syvin ja vahvin motivaatio syntyy sisältä päin, kiitollisuudesta ja asioiden tarkoituksen tajuamisesta
 • miten otat koko valmennuksen helmet käyttöön ja varmistat tulevat kvanttihyppysi.

Taso I
Löydä sydämesi strategia

Vapautat aikaa ja energiaa tärkeille asioille ja tiedät, mikä on tärkeää. 

Lue lisää

Taso II 
Toteuta sydämesi strategia

Saat konkreettiset keinot, millä toteutat oman strategiasi käytännössä. 

Lue lisää

Taso III
Vapauta ja vaikuta sydämesi strategialla

Lisää oppeja ja työkaluja entistä rohkeampaan ja energisoivaan toimintaan.

Lue lisää

PALJONKO MENEE VALMENNUKSEEN AIKAA?

Oman työn viisas johtaminen -verkkovalmennuksen sisällöt eivät ole taivaanrannan maalaamista, vaan koostuvat aidoista arjessa sovellettavista asioista. Teet energisoivan tutkimusmatkan kiireen ja pelkojen tuolle puolen. Matkalla selviää, mitä oikeasti haluat tehdä, saada ja olla – ja mitkä ovat sinun luontaisimmat kyvykkyytesi.

Ennen kuin tilaat valmennuksen, haluat varmaan tietää, minkä verran se vaatii sinulta aikaa ja rahaa. 

Ajallinen investointisi on pieni. Tunteja menee aineiston läpikäyntiin vain muutamia, mutta tarvitset asioille kypsymisaikaa. Yksi moduuli kuukaudessa on kokemuksen mukaan sopiva etenemisvauhti. Taso I:ssä on kolme moduulia, II:ssa neljä moduulia ja III:ssa viisi moduulia.

Valmennuksen taso I:een menee siis tyypillisesti kolme kuukautta, mutta voit halutessasi käydä sen myös nopeammin - tai hitaammin läpi. Valitset sinulle ja tilanteellesi sopivan tahdin.

Ensin luet yhden moduulin sisällön läpi ilman sen kummempaa syventymistä. Käyt sitten valmentajan suositusten kohdat läpi muistaen, että sinulla on hyvin aikaa antaa asioiden muhia ja jalostua. Voit siis kaikessa rauhassa nauttia tehtävistä ja tietoisuuteesi nousevista asioista.

Tätä valmennusta ei suoriteta, sitä nautitaan sopivin annoksin. 

Tulet nauttimaan siitä, kun keskeiset kysymykset jäävät muhimaan alitajunnassasi ja palautat ne mieleesi aina sopivissa väleissä. Uudet asiat nousevat luontevasti pintaan antamaan sinulle uutta varmuutta siitä, mihin haluat mennä ja millä eväillä.

Mieti, mitä tuloksia ja vaikutuksia tällainen varmuus voikin tuoda mukanaan…

MITÄ VALMENNUS MAKSAA?

Rahallinen investointisi on vastaavasti myös pieni. Kaikki kolme tasoa yhteensä eli noin vuoden valmennus maksaa vähemmän kuin, mitä ammatticoach veloittaa yhdestä tapaamisesta! (Tyypillinen ammattilaisen veloitus on 750 euroa kahden tunnin coachaus-istunnosta.)

Sinulla on valittavana kolme vaihtoehtoa. Voit valita yhden tason, kaksi tasoa tai kaikki kolme tasoa. Kunkin tason normaalihinta on 297 euroa. Kaikki alla olevat hinnat sisältävät alv:n 24 %.

Kun tilaat valmennuksen ja maksat luottokortilla, saat sähköpostiisi käyttäjätunnuksen ja salasanan ja pääset heti valmennusalueelle, josta löydät kaiken sisällön. Saat kaiken sisällön ikiomaksi.

Jos tilausvahvistusta ei tule, muista tarkistaa roskapostisi. Mikäli tulee ongelmia, ota yhteys [email protected].

Taso I

297 €

PERUSTASO

Tämä taso luo pohjan seuraaville tasoille. Keskityt sydämen strategiasi löytämiseen. Teet keskeisiä valintoja, jolloin sinulla vapautuu aikaa ja energiaa. Alat tehdä yhä enemmän niitä asioita, joita oikeasti haluat tehdä. Perustasolla saat:

 • kolme moduulia
 • kaksi työkalua
 • kesto noin kolme kuukautta
Tilaa nyt

Taso I + II

494 €

SUOSITUIN VAIHTOEHTO

Tasolla II keskityt sydämen strategiasi toteuttamiseen. Saat haltuusi sellaiset välineet ja toimintatavat, joiden avulla toteutat kaipaamiasi muutoksia käytännössä. Sydämesi strategia ei enää jää haaveeksi, vaan ohjaa toimintaasi. Taso I:n lisäksi saat:

 • neljä moduulia
 • kolme työkalua
 • kesto noin neljä kuukautta
 • säästöä 100 euroa 
Tilaa nyt

Taso I + II + III

641 €

KAIKKI TASOT KERRALLA

Tasolla III viet strategiasi uusiin lukemiin. Vapautat omia ja toisten voimavaroja yhteisiin päämääriin ja otat käyttöön eettisiä ja toisia kunnioittavia vaikuttamiskeinoja. Työsi tulokset ja vaikutukset alkavat olla ennen näkemättömiä. Taso I:n ja II:n lisäksi saat:

 • viisi moduulia
 • neljä työkalua
 • kesto noin viisi kuukautta
 • säästöä 250 euroa
Tilaa nyt

TAKUU

Uskon, että parhaiten selvität, sopiiko valmennus sinulle, kun pääset aloittamaan ilman riskiä. Siksi annan sinulle 30 päivän takuun, jonka aikana voit halutessasi peruuttaa tilauksesi ja saat maksamasi rahat takaisin ilman kysymyksiä.

 

LASKUTUSMAHDOLLISUUS

Haluatko mieluummin maksaa laskulla? Lähetä sähköposti [email protected]. Ilmoita nimesi, yrityksen / maksajan nimi ja osoite ja minkä kolmesta vaihtoehdosta valitset. Saat laskun pdf-muodossa sähköpostiisi ja tunnukset valmennukseen, kun lasku on maksettu. 

"Hyvä on, mutta missä on referenssit ja todistajat?"

Tiedän, että tässä kohtaa on tapana luetella organisaatioita, jotka ovat käyttäneet kyseisiä valmennuksia. Mitä maineikkaampi organisaatio, sen parempi. On myös tapana esitellä henkilöitä, jotka kertovat, miten valmennus on muuttanut heidän elämäänsä.

Itse asiassa en ole koskaan kerännyt referenssejä. Luotan siihen, että 35 vuoden toiminta yrittäjänä vaativalla valmennusalalla riittää todisteeksi.

Minulla on vuosien varrella ollut hyvin kirjava joukko asiakkaita. On ollut eri toimialojen ja organisaatiotasojen ihmisiä. On ollut julkishallinnon, liike-elämän ja kolmannen sektorin edustajia.

On ollut miljardibudjettien vastuuhenkilöistä aina aloitteleviin yrittäjiin - ja kaikkea siltä väliltä. Mielenkiintoisia tarinoita riittäisi.

Mutta se varsinainen syy matalaan profiiliini on luottamus.

Pääsen asiakkaitteni kanssa käsittelemään niin paljon luottamuksellisia asioita, että välillä huimaa. Siksi on luottamus onnistuneen asiakassuhteen a ja o. Luottamusta on mielestäni vaalittava kaikin tavoin.

Päätin jo urani alkuvaiheessa, etten välttämättä kerro edes kuka on tai on ollut asiakkaani. Koska sekin tieto on monen asiakkaan mielestä luottamuksellista.

MITEN VÄLTÄT KANAN LENTO -ILMIÖN?

Olen valmentajana usein törmännyt kanan lento -ilmiöön. Aluksi lähdetään hyvin innostuneena tekemään, mutta kun ei synny toivottuja vaikutuksia riittävän nopeasti, lopahtaa kiinnostus. On ikään kuin kierrokset loppuisivat kesken.

Toiminta muistuttaa kanan lentoa.

Fyysisissä valmennussuhteissa pystyn vastaamaan ilmiöön monella tavalla. Verkkovalmennuksissa vaikutuskeinoja on vähemmän. Siksi monet verkkokurssit ovatkin osallistujille suuri pettymys. Alkuinnostuksen jälkeen aineistot jäävät enemmän tai vähemmän hyödyntämättä.

Ja kukkaroon jää harmittava aukko.

Koukuttavan sisällön lisäksi olemme löytäneet ainakin kolme ratkaisevaa keinoa, joiden avulla motivaatiosi pysyy yllä ja jopa kasvaa valmennuksen edetessä.

 • Ensinnäkin valmennus on jaettu tasoihin, vähän niin kuin pelimaailmassa. Kun olet saanut yhden tason haltuusi, on aika siirtyä seuraavalle tasolle. Niin, tulet suorastaan odottamaan pääsyäsi eteenpäin.
 • Toiseksi kunkin tason sisällä on aineisto jaettu loogisiin ja luonnollisiin moduuleihin. Moduuleihin liittyy myös tehokkaita työkaluja ja työpohjia. Näin ollen asiat siirtyvät suoraan omaan työhösi ja elämääsi, sanoista tekoihin.
 • Kolmanneksi – ja nyt tulee kaikkein paras juttu: jokaiseen moduuliin kuuluu valmentajan suositukset! Olen kerännyt suosituksiin ohjeita ja tehtäviä sellaisiin asioihin, jotka yleensä nousevat esille fyysisissä valmennuksissa juuri kyseisessä vaiheessa. En ole selvänäkijä, mutta kokemuksesta tiedän varsin hyvin, mitkä asiat nousevat pintaan missäkin vaiheissa.

Annostelu ja vaiheistus ovat ratkaisevia tekijöitä missä valmennuksessa tahansa. Urheilussa tämä on itsestäänselvyys. Monissa verkkokursseissa se näyttää unohtuneen.

Tämän valmennuksen jako tasoihin, annostelu sopiviksi moduuleiksi ja ennen kaikkea valmentajan suositukset varmistavat, että saamasi hyöty kasvaa kasvamistaan ohjelman edetessä.  

HANKI SPARRAUSPARI!

Paras tapa varmistaa, että saat mahdollisimman suuren hyödyn valmennuksesta, on hankkia itsellesi sparrauspari. Parin kanssa käytte valmennuksen läpi ja tapaatte säännöllisissä sparrausistunnoissa.

Huolimatta romanttisista kertomuksista “yksinäisestä nerosta”, tarvitsemme kaikki toisten ihmisten apua saadaksemme asioita tehtyä eikä tämä valmennusohjelma ei ole mikään poikkeus!

En tietysti halua aliarvioida sinua hetkeäkään. Sanon tämän vain sen takia, että meillä kaikilla on rajallinen määrä tahdonvoimaa, ja se loppuu yleensä ennen kuin todellinen muutos on tapahtunut.

Yleensä käy kuten uuden harrastuksen aloittamisessa tai kuntosalille lähtemisessä. Lähdemme liikkeelle hyvin aikein, mutta häiriötekijöitä on paljon ja huomio siirtyy muihin asioihin.

Silloin tarvitsemme treenikaverin, joka muistuttaa meitä tavoitteistamme ja auttaa meitä jatkamaan eteenpäin – satoi tai paistoi.

PARIVALINTA

Kun etsit itsellesi sparraajaparia, ovat luottamus ja keskinäinen kunnioitus tärkeimmät valintakriteerit. Teidän ei kuitenkaan tarvitse olla ystäviä päiväkodista saakka. Luottamus ja kunnioitus syntyy ja kasvaa tapaamisten edetessä.

Tietty samankaltaisuus toimintanne vaativuustasossa on hedelmällisen parisparrauksen edellytys. On tärkeää, että teillä on samantasoisia tehtäviä ja haasteita. Jos toinen on seniori ja toinen juniori, voi mentorityyppinen ohjelma olla teille sopivampi vaihtoehto. Lenkille on parempi lähteä samassa juoksukunnossa olevan ystävän kanssa, siitä hyötyvät molemmat.

Kun pyydät toista sparraajapariksi, on yksi asia varma: hän tulee kokemaan sen suurena kunniana – poikkeuksetta! Joten mieti mahdollisimman vapaasti, kenen kanssa haluat käydä kurssin läpi.

- - -

Jos et jostain syystä löydä paria tai et ole valmis käymään ohjelmaa läpi jonkun toisen kanssa, sekin on täysin OK. Sitäkin tilannetta varten löytyy materiaalista yllättävä ratkaisu.

Yksi varteenotettava vaihtoehto on tietysti käyttää minua sparraajana, lue lisää TÄSTÄ.

KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA

Jäikö kysymyksiä? Täältä löydät vastauksia usein esitettyihin kysymyksiin. Vastaan mielelläni sinulle myös henkilökohtaisesti.

Ota vapaasti yhteyttä minuun sähköpostitse [email protected], tekstaa tai soita 0400 442 404.

Voit myös tilata kanssani maksuttoman 45 minuutin luovan kehityskeskustelun, jolloin selvitämme, sopiiko valmennus sinulle tässä tilanteessa. 

Varaa maksuton kehityskeskustelu

MATKA VOI ALKAA

Nyt olet kuullut ja nähnyt kaiken olennaisen Oman työn viisas johtaminen -verkkovalmennuksesta. Saatat kysyä mielessäsi, miten on mahdollista saada näin kattavaa pakettia näin huokealla hinnalla? Yritysvalmentajien palvelujen hinnathan ovat ihan toisissa sfääreissä?

Totta. Valmennan samoja sisältöjä isojen organisaatioiden avainhenkilöille – sanotaanko markkinahintaan. Menemättä tarkemmin lukuihin voin sanoa, että puhumme aivan eri suuruusluokista. 

Olen silti halunnut satsata satoja työtunteja verkkovalmennusten rakentamiseen. Haluan tarjota nämä aarteet mahdollisimman monille, enkä vain harvoille ja valituille. Tiedän nimittäin, miten huutava tarve tälle on.

Digitaalinen kurssimateriaali käyttöösi parissa minuutissa – ja sen jälkeen aina kun tarvitset! Monet verkkokurssit ovat määräaikaisia ja sulkeutuvat tietyn ajan jälkeen. Minusta se on väärin ja siksi Oman työn viisas johtaminen -verkkovalmennukset ovat ”ikuisia”, ilman aikarajoitusta.

Tilauksesi jälkeen saat heti pääsyn verkkovalmennukseen, josta löydät koko materiaalin. Voit olla oman Sydämen strategiasi kiehtovassa syleilyssä jo viiden minuutin sisällä.

Olen 100 % varma, että kun osallistut valmennukseen, ymmärrät.

Olethan valmis?

Voinko vannoa, että menestyt ja löydät oman käänteentekevän Sydämesi strategian? Valitettavasti en. Koska menestys riippuu aina jokaisen omasta halusta, tahdosta, asenteesta ja ennen kaikkea teoista. Sen voin kuitenkin luvata sinulle, että kun käytät näitä sisältöjä, työkaluja ja työpohjia, sinä tulet vääjäämättä saamaan tuloksia ja haluamiasi muutoksia.

Toisin päin ilmaistuna voin sanoa, että annan sinulle 100 %:n takuun siitä, ettei mitään muutosta tapahdu tilanteeseesi, jos et käytä valmennuksen sisältöjä, työkaluja ja työpohjia.

Kun siirryt tietämisestä tekemiseen, alkaa tapahtua jo valmennuksen alkuvaiheessa.

Saat varmuutta siitä, mihin haluat mennä ja millä avuilla. Hyvillä valinnoilla pääset takaisin hyvään oloon, jolloin

- voit illalla mennä tyytyväisenä ja kiitollisena nukkumaan

- voit taas nukkua yösi levollisesti ja hyvin

- voit herätä aamulla innostuneesti odottaen, mitä päivällä saat tehdä.

Joten olethan valmis saamaan ajankäyttösi hallintaan ja itsesi johtamisen aivan uudelle tasolle?

MITEN TILAUS TOIMII?

Sinulla on valittavana kolme vaihtoehtoa (katso alla). Voit valita yhden tason, kaksi tasoa tai kaikki kolme tasoa. Kunkin tason normaalihinta on 297 euroa. Kaikki alla olevat hinnat sisältävät alv:n 24 %.

Kun tilaat valmennuksen ja maksat luottokortilla, saat sähköpostiisi käyttäjätunnuksen ja salasanan ja pääset heti valmennusalueelle, josta löydät kaiken sisällön. Saat kaiken sisällön ikiomaksi.

Jos tilausvahvistusta ei tule, muista tarkistaa roskapostisi. Mikäli tulee ongelmia, ota yhteys [email protected].

TAKUU

Uskon, että parhaiten selvität, sopiiko valmennus sinulle, kun pääset aloittamaan ilman riskiä. Siksi annan sinulle 30 päivän takuun, jonka aikana voit halutessasi peruuttaa tilauksesi ja saat maksamasi rahat takaisin ilman kysymyksiä.

MAKSATKO MIELUUMMIN LASKULLA?

Haluatko mieluummin maksaa laskulla? Lähetä sähköposti [email protected]. Ilmoita nimesi, yrityksen / maksajan nimi ja osoite ja minkä kolmesta vaihtoehdosta valitset. Saat laskun pdf-muodossa sähköpostiisi ja tunnukset valmennukseen, kun lasku on maksettu. 

Taso I

297 €

PERUSTASO

Tämä taso luo pohjan seuraaville tasoille. Keskityt sydämen strategiasi löytämiseen. Teet keskeisiä valintoja, jolloin sinulla vapautuu aikaa ja energiaa. Alat tehdä yhä enemmän niitä asioita, joita oikeasti haluat tehdä. Perustasolla saat:

 • kolme moduulia
 • kaksi työkalua
 • kesto noin kolme kuukautta
Tilaa nyt

Taso I + II

494 €

SUOSITUIN VAIHTOEHTO

Tasolla II keskityt sydämen strategiasi toteuttamiseen. Saat haltuusi sellaiset välineet ja toimintatavat, joiden avulla toteutat kaipaamiasi muutoksia käytännössä. Sydämesi strategia ei enää jää haaveeksi, vaan ohjaa toimintaasi. Taso I:n lisäksi saat:

 • neljä moduulia
 • kolme työkalua
 • kesto noin neljä kuukautta
 • säästöä 100 euroa 
Tilaa nyt

Taso I + II + III

641 €

KAIKKI TASOT KERRALLA

Tasolla III viet strategiasi uusiin lukemiin. Vapautat omia ja toisten voimavaroja yhteisiin päämääriin ja otat käyttöön eettisiä ja toisia kunnioittavia vaikuttamiskeinoja. Työsi tulokset ja vaikutukset alkavat olla ennen näkemättömiä. Taso I:n ja II:n lisäksi saat:

 • viisi moduulia
 • neljä työkalua
 • kesto noin viisi kuukautta 
 • säästöä 250 euroa
Tilaa nyt