Tuloksia ja hyvinvointia

Sinäkin haluat varmaan tehdä työssäsi mahdollisimman hyviä tuloksia uhraamatta omaa terveyttäsi ja hyvinvointiasi? Ihminen on tuloskunnossa, kun hänellä on kykyä tehdä erinomaisia tuloksia pitkään ja samalla voida hyvin ihmisenä. Tuloskuntoa pystyt rakentamaan kuten fyysistäkin kuntoa, kunhan saat tarkoitukseen sopivan valmennusohjelman.

Pystyt välttämään jaksamisongelmia ja pysymään energisenä varsin yksinkertaisilla keinoilla. Jopa niin kutsuttuina ruuhkavuosina on mahdollista tehdä täysillä ja innostuneesti, mutta rennolla otteella.

Saatat välillä tuntea ärtymystä, ilottomuutta ja tosikkomaisuutta, mutta tiedät, että nämä ovat vain varoitusmerkkejä, joita kannattaa ottaa hyvissä ajoin huomioon. Oikeilla keinoilla pystyt palauttamaan tekemisen ilon ja tuomaan parhaita puolia itsestäsi arkeen. Siinä missä monet vastaavassa tilanteessa painavat entistä kovemmin työtä jopa oman terveytensä kustannuksella, sinä opit rytmittämään omaa toimintaasi ja voimaan mainiosti.

* Pelot toimivat tienviittoina

Kenties tärkein syy siihen, että pystyt tekemään erinomaisia tuloksia ja voimaan hyvin ulkoisista muutoksista huolimatta on, että opit tunnistamaan ja hyödyntämään syvimpiä pelkojasi. Meillä kaikilla on samoja pelkoja, mutta useimmilla pelot ajavat salakavalasti tekemään töitä kestämättömällä tavalla.

Osaat kääntää pelkojasi voimavaroiksi. Pelot toimivat ikään kuin tienviittoina ja saavat sinut priorisoimaan asioita ennaltaehkäisevästi tilanteissa, jolloin monet muut alkavat paniikinomaisesti lisäämään panoksia. 

Perusturvan menettämisen pelon sijaan sinulla kehittyy usko ja luottamus siihen, että elämä kantaa. Teet tarvittavia toimenpiteitä, joilla varmistat toimeentuloasi ja olet varma siitä, että aina löytyy ratkaisuja mihin ongelmiin tahansa.   

Hylätyksi tulemisen pelon sijaan teet asioita, joilla varmistat terveitä siteitä niihin ryhmiin ja yhteisöihin, jotka ovat sinulle tärkeitä. Huolehdit omista tarpeistasi yhtä hyvin kuin läheisten, tiimisi tai työyhteisösi tarpeista. 

* Saa tulla tavanomaistakin

Saatat välillä huomata merkkejä riittämättömyyden pelosta, sillä sitä pelkoa ruokitaan tällä hetkellä joka puolella. Olet kuitenkin tehnyt itsellesi selväksi, missä asioissa haluat saada erinomaisia tuloksia, missä asioissa riittää tavanomainen – ja mihin asioihin jätät hyvällä omallatunnolla satsaamatta. Säätelet taitavasti omia odotuksiasi ja vaatimuksiasi, jolloin tyytyväisyytesi kasvaa ja pystyt ilolla nauttimaan aikaansaannoksistasi. 

Olet oppinut hyväksymään kompleksisuutta ja sen tosiasian, että ihminen ei pysty oikeasti hallitsemaan tai kontrolloimaan juuri mitään. Eikä kontrollille ole edes tarvetta. Kun olet aidosti läsnä ja valmis oppimaan uutta, pystyt luovimaan eteenpäin riippumatta siitä, mitä ikinä tulee vastaan, ja olet valmis tarttumaan uusiin mahdollisuuksiin.

Hyväksyt, että  pelot voivat olla epämääräisiä ja välillä ikäviä. Kyseessä ovat kuitenkin tunteet, joissa on paljon voimaa ja sinulla on lukuisia keinoja hyödyntää näitä voimia.

Lue lisää tästä.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.