Sinullakin on käyttämättömiä voimavaroja! Kun löydät elementtisi saat piileviä voimia käyttöön.

”Ei se voi olla varteenotettavaa, jos se tuntuu helpolta. Jos haluat saada tuloksia, sen pitää tuntua.” Tämä on Suomessa yksi salakavalampia kansallisia uskomuksia, joka aiheuttaa turhan paljon kärsimystä työelämässä. No pain, no gain -hokema voisi hyvin olla suomalainen sananlasku.

Seuraamalla elementissään olevia ja todella aikaansaavia ihmisiä ymmärtää, että asia on toisin päin.

Muistatko… olit juuri saanut merkittävän työn valmiiksi ja tunsit suurta onnistumisen iloa. Tehtävä oli ollut viimeisen päälle inspiroiva ja pääsit antamaan parastasi.

Olit elementissäsi.

Kun olet elementissäsi, asiat tuntuvat helpoilta ja sujuvat pienellä energiankulutuksella. Teet niitä asioita, joita oikeasti haluat tehdä, ja hyödynnät parhaita puoliasi. Oman elementin löytäminen tuntuu kuin aurinko paistaisi kirkkaalta taivaalta kesken pimeintä syksyä. 

Omassa elementissäsi  olo on latautunut ja olet askeleen lähempänä lapsenomaista innostusta ja kiinnostumista siitä, mitä teet. Samalla huomaat saavasi aikaan enemmän tärkeitä asioita.

Ongelma on vain, että paineissa ja vaikeissa tilanteissa asiat hämärtyvät ja ajaudut pois omasta elementistäsi. Alat epäillä omia vahvuuksiasi ja huomio kiinnittyy yhä enemmän heikkouksiin.  

Yksi asia on kuitenkin varma: sinullakin on käyttämättömiä voimavaroja! Kun pääset perehtymään oman elementtisi osatekijöihin, tajuat, miten helposti pystyt valjastamaan lisää omaa potentiaaliasi. Tajuat myös, miten voit hyödyntää muiden ihmisten sellaisia vahvuuksia, joita sinulla itselläsi ei ole.


Lue tästä, kun haluat tietää lisää käyttämättömien voimavarojen valjastamisesta.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.