Kun kaipaat muutosta työhösi, mutta et tiedä, mistä aloitat

 

IHMEELLINEN AHAA-KÄYRÄ JA KOLME MINITYÖKALUA 

 

Verkkokurssin työkaluilla löydät ensimmäiset kriittiset askeleet ja tarvittava muutos alkaa tuntua luonnolliselta ja houkuttelevalta  

Tiedät, että nykytilanteesi ei ole kestävä ja jotain pitäisi muuttaa. Harkitset vakavasti työpaikan vaihtoa tai haluat ainakin muutoksia nykyiseen työhösi.

On kuitenkin vaikeaa löytää aikaa korjaavien keinojen etsimiseen – saati sitten itse tilanteen korjaamiseen.

Vaikeinta ei ole itse muutos, vaan epävarmuuden voittaminen ja ensimmäisten askelten ottaminen. 

Tällä verkkokurssilla saat helppokäyttöiset työkalut, joilla otat kriittiset ensimmäiset askeleet ilman aikaa vievää tai ylimääräistä suorittamista. Pian varsinainen muutos alkaakin tuntua luonnolliselta ja houkuttelevalta.

Olet työurasi alkuvaiheessa, keski-iän kriisiissä tai eläkeikä häämöttää. Olet yrittäjä, freelancer tai palkkatyössä. Olet asiantuntija tai johtavassa asemassa.  

Jokainen korjausliike vaatii liikkeelle lähtöä. Jotta muutos voi tapahtua, sinun on otettava ensimmäiset askeleet. 

Hei, olen Torfinn Slåen, yritysvalmentaja ja suomalaistunut norjalainen. 35 vuoden aikana on arviolta 25.000 henkilöä osallistunut valmennuksiini Suomessa ja kansainvälisesti. 

Minusta on surullista, että vähintään joka toinen suomalainen on tyytymätön omaan työhönsä. Halutaan muutosta, muttei tiedetä miten. 

Ihmeellinen Ahaa-käyrä ja kolme minityökalua on verkkokurssi, jonka avulla otat vaivatta ensimmäiset askeleet kohti sitä, mitä oikeasti haluat tehdä, saada ja olla.

KUN IKÄVÄT TUNTEET SAAVAT YLIOTTEEN

Torfinn, olen todella väsynyt tähän omaan työtilanteeseeni, mutten millään löydä ulospääsyä.”

Viime vuosina olen saanut tällaisia avunpyyntöjä yhä useammin. Ihmiset ovat tyytymättömiä, mutta eivät pysty omin avuin muuttamaan tilannettaan vaikka kuinka haluaisivat.

Korjataakseen ongelman monet yrittävät olla tehokkaampia ja hallita ajankäyttöään paremmin. Yrittävät siis tehdä yhä enemmän ja kovempaa. Tämä yleensä vain pahentaa tilannetta.

Tiedän omasta ja asiakkaideni toiminnasta, että ulospääsyä hankalasta tilanteesta estävät kolme ikävää tunnetta.

 • epävarmuus – ei ole selkeitä kiintopisteitä ja on vaikea tietää, mitä kannattaa tehdä. Tarjolla on liian paljon vaihtoehtoja – tai liian vähän.
 • turhautuminen – nykytila ei vastaa sitä, mitä oikeasti haluat. Tiedät, että kaikki ei ole ok. Et kuitenkaan tiedä, miten muuttaa tilannetta paremmaksi.
 • riittämättömyys – mitä ikinä teetkin, se ei riitä. Ei riitä aika, eikä oikein riitä rahkeetkaan. Koet vain, että sinun pitäisi tehdä enemmän ja olla tehokkaampi.

Mitä tukalammaksi tilanne muuttuu, sitä enemmän kolme tunnetta sekoittuvat keskenään. Joukkoon saattavat sekaantua myös huonouden ja saamattomuuden tunteet. Tietoisen muutoksen tekeminen tulee koko ajan vaikeammaksi. Tuntuu ettei ulospääsyä löydy mistään suunnasta.

35 vuoden valmentajanurani on opettanut minulle, ettei nopeita ihmelääkkeitä ole. Todellinen muutos vaatii aina korjauksia niin ajatteluun kuin toimintaankin. On itsepetosta kuvitella, että saadaan erilaisia tuloksia tekemällä samoja asioita samalla tavalla kuin tähänkin asti.

MUTTA - hätä ei ole tämän näköinen.

Kun haluat korjata työtilannettasi 
ja saada ikävät tunteet väistymään riittää, kun löydät
ensimmäiset pienet askeleet.


Ongelma on vain, että kolme ikävää tunnetta estävät näkemästä, mitä omalle tilanteelle voi tehdä – ja voiko sille ylipäätään tehdä mitään?

Lohdullinen vastaukseni on: kyllä, voi tehdä ja vielä yllättävän yksinkertaisilla keinoilla!

Voin auttaa sinua saamaan helpotusta niin, että löydät kaipaamasi muutoksen ensimmäiset askeleet. Sen jälkeen varsinainen muutos alkaa tuntua luonnolliselta ja houkuttelevalta.  

MITÄ KURSSI SISÄLTÄÄ

ENSIMMÄINEN APU

Tarjoan sinulle ensin käyrän, jonka vaikutus on niin maaginen, että kutsun sitä myös Ahaa-käyräksi. Käyrän avulla tulet kokemaan ikään kuin valaistumisen hetket. Tajuat yhtäkkiä, mistä on kysymys. Tajuat, ettet olekaan heikko tai huono tai saamaton, vaan keskellä luonnollista kehityskulkua. 

TOINEN APU

Ahaa-käyrän oivallusten jälkeen tarjoan sinulle jatkeeksi kolme minityökalua. Kutsun niitä minityökaluiksi siksi, että niiden käyttö vaatii minimaalisesti aikaa ja energiaa. Otat työkalut käyttöön joko rinnakkain tai peräkkäin lyhyinä päivittäisinä hetkinä – ja avot, alkaa tapahtua.

Maagisen käyrän avulla oivallat, että ikävät tunteet liittyvät eri kehitysvaiheisiin. Joitakin asioita olet vasta aloittamassa, joitakin olet tehnyt onnistuneesti pitkään ja jotkut asiat vaatisivat perusteellisempaa remonttia. Kaikki ei ole yhtä mössöä vaikka tilanne tuntuisikin puuroutuneelta.

Helpotus on suuri, kun pystyt erittelemään itsellesi, mikä vaihe on menossa milläkin elämäsi tai työsi alueella. Selkeys helpottaa, mutta ei vielä varsinaisesti muuta tilannetta. Siihen tarvitset työkaluja.  

Joten nyt astuvat kolme minityökalua kuvaan.

Runsaasta työkalupakistani olen poiminut sinulle kolme työkalua Ahaa-käyrän jatkeeksi. Ei mitään turhaa hömppää ja liirumlaarumia muutosten välttämättömyydestä ja vaikeudesta, vaan konkreettisia helppokäyttöisiä apuvälineitä.

Varaat itsellesi hetken aikaa päivässä viikon verran kunkin työkalun parissa ja se on siinä. (Muuten: jo hetken ajan varaamisella itseäsi varten on myönteiset vaikutukset.)

Minityökalu 1:

Rajaat tehtävien määrää kirkastamalla suuntaasi. Saat lisää varmuutta siitä, mihin suuntaan kannattaa mennä ja mihin asioihin keskittyä.

Minityökalu 2:

Löydät rohkeutta kokeilla tehdä jotain eri tavalla. Turhautuminen väistyy ja saat innostuneisuuden kipinän.

Minityökalu 3:

Vapautat aikaa ja energiaa keskittymällä muutamaan olennaiseen asiaan. Riittämättömyyden tunne alkaa väistyä ja tilalle mahtuvat työn ilo ja aikaansaamisen tunne.

- - -

En väitä, että nämä työkalut olisivat kuin taikasauvat. Sen pystyn kuitenkin sinulle lupaamaan, että työkalujen käyttö muuttaa kolme ikävää tunnettasi helpottavaan suuntaan! Ja kun ikävien tunteiden ote hellittää, alat helpommin löytää tilannettasi korjaavia keinoja.

Ensimmäiset askeleet kohti haluamaasi muutosta tuntuvat helpoilta ja selkeiltä. 

10 SYYTÄ KÄYDÄ TÄMÄ VERKKOKURSSI ENNEN KUIN VOIMASI ALKAVAT EHTYÄ

 • saat helppotajuiset työkalut suoraan ammattivalmentajan työkalupakista
 • saat energiasyöpöt vähitellen kuriin ja järkeä ajankäyttösi
 • ymmärrät, ettet ole saamaton etkä heikko vaan ikävillekin asioille löytyy luonnollinen selitys
 • vähemmällä voit saada enemmän, koska tuloksesi eivät ole suoraan verrannollisia panoksiisi
 • tajuat, milloin kannattaa unohtaa muutokset ja toimia periaatteella, että hyvin menee, mutta menköön
 • opit säätämään menoa ajoissa, ennen kuin vauhtisokeus vie sinut ei-toivottuihin paikkoihin
 • opit välttämään, että panoksesi hajaantuvat liikaa eri suuntiin 
 • saat selvyyttä siitä, mihin suuntaan haluat oikeasti mennä ja millä keinoilla
 • oivallat, miksi perinteinen tavoitteellisuus voi lisätä pahoinvointiasi, mutta tärisyttävä tavoite voi tuoda uutta potkua
 • koet, miten muutama hyvin valittu fokusalue ohjaa toimintaasi paremmin kuin hampaat irvessä käytetty tahdon voima.

HINTA

Alun perin oli tarkoitus tarjota kolme minityökalua erikseen. Nykyisessä tilanteessa meillä kaikilla sekoittuvat epävarmuuden, turhautumisen ja riittämättömyyden tunteet, ja on tarve käsitellä kaikkia kolmea tunnetta yhtenä kokonaisuutena. Siksi tarjoankin nyt kaikki kolme työkalua samassa paketissa.

Tiedät varmaan meidän ammattivalmentajien hintatason? Kokeneet coachit veloittavat tyypillisesti 750 eurosta ylöspäin yhden henkilön yhdeltä istunnolta.

Haluan kuitenkin pitää hinnan kaikkien ulottuvilla ja sisällön tarjoaminen verkkokurssina mahdollistaakin, että saat koko kurssin 

hintaan 97 euroa (sis. alv:n)

Saat Ahaa-käyrä ja kolme minityökalua -verkkokurssista usean coachausistunnon edestä sisältöä itsellesi. Ja voit käyttää materiaaleja, työkaluja ja työpohjia uudelleen ja uudelleen.

Kun tilaat kurssin, pääset heti kurssialueelle, josta löydät kaiken sisällön. 

Saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi, muista tarkistaa myös roskapostisi. Mikäli tulee ongelmia, ota yhteys [email protected].

Tilaa "Ahaa-käyrä ja kolme minityökalua" tästä

Muutostarve voi iskeä keneen tahansa riippumatta siitä...

Muutosten edessä olemme kaikki samassa veneessä. Tarvitsemme konkreettisia työkaluja irti pääsemiseen ja liikkeellelähtöön.

…missä vaiheessa työuraasi olet

Ei ole loppujen lopuksi väliä, missä vaiheessa työuraasi olet. Kaipuu muutokseen voi iskeä kaikissa elämänvaiheissa - ja liikkeelle lähdön haasteet ovat yllättävän samanlaiset.

Työuran alkuinnostuksen jälkeen monet alkavat epäillä omia valintojaan jo muutaman vuoden jälkeen. Valitsinko sittenkään oikeita opintoja ja alaa? Onko tämä todella minun juttuni? 

Keski-iän kriisi ei välttämättä aina näyttäydy isona kriisinä, vaan se voi  olla myös kalvavan turhautumisen paikka. Haluanko oikeasti tehdä tätä? Onko tämä sitä, mitä haluan elämältäni? 

Kun olet päässyt kypsään ikään, sinua saattaa pohdituttaa kestätkö tätä menoa eläkkeelle saakka? Oliko tässä kaikki? Mitä voit tehdä, jotta sinulla pysyy yllä tarmoa, innostusta ja oppimishalua loppuun saakka? 

Eri elämänvaiheissa liikkeelle lähtöön tarvitaan samoja konkreettisia työkaluja.

minkälaisessa työsuhteessa olet

Ei ole väliä, oletko johtavassa asemassa, yrittäjänä, freelancerina tai asiantuntijana palkkatyössä. Tarve muuttaa kestämätöntä tilannetta voi syntyä kenelle tahansa.

Lisääntynyt etätyö sekä verkostomainen työskentely ovat johtaneet siihen, että ero muodollisen johtajan ja asiantuntijan työn välillä pienenee. Kumpikin on yhä enemmän vastuussa paitsi oman työnsä tuloksista myös toisten ihmisten tuloksista ja työn vaikutuksista. 

Lisääntyneen etätyön myötä korostuu tarve johtaa omaa työtä paremmin. Perinteisessä tilanteessa oman työn johtaminen on ulkoistettu yksilöltä esimiehelle. Nyt vastuu on siirtynyt takaisin yksilölle.

Yrittäjät ja freelancerit ovat aina olleet asemassa, jossa ole ollut esimiestä, jonka kanssa puida ulospääsyä tukalasta tilanteesta. 

Yrittäjien sankaritarinat ympäripyöreistä päivistä ja lomattomista vuosista kertovat karua kieltä siitä, kun oman työn johtaminen on heikkoa.

Sinun ei tarvitse olla tuottamassa vastaavanlaisia sankaritarinoita.

…mitä aikomuksia sinulla on nykyisen paikkasi suhteen

Ei ole myöskään väliä, mitä aikomuksia sinulla on työpaikkasi vaihdon suhteen, harkitsetpa sitä tai et.

Saatat vakavasti harkita paikan vaihtoa, mutta tiedostat, että ruoho ei välttämättä ole vihreämpää aidan toisella puolella. Ennen paikan vaihtamista on ainakin selvitettävä tilannetta, ettet joudu ojasta allikkoon.

Mitä sitten, jos et yksinkertaisesti voi vaihtaa paikkaa, ainakaan nyt? Sinulla saattaa esimerkiksi olla taloudellisia ja perheellisiä sitoumuksia esteenä. Peli ei ole suinkaan menetetty. Sinulla saattaa nykyisessä työssäsi olla enemmän vaikutusmahdollisuuksia kuin mitä alunperin luulit.

On myös mahdollista, ettet yksinkertaisesti halua vaihtaa nykyistä työpaikkaasi! Sinulla on selkeä käsitys siitä, mitä tämä paikka voi parhaimmillaan tarjota. Ja aiot ruveta aktiivisesti vaikuttamaan työsi edellytyksiin.

Kaikissa näissä tapauksissa tarvitset konkreettisia työkaluja, joilla löydät aikaa ja rohkeutta ottaa ratkaisevat ensimmäiset askeleet.

Et varmaan halua nykyisen turhauttavan tilanteen jatkuvan.

KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA

"SOPIIKO TÄMÄ MINUN TILANTEESEENI?"

Tämä on yksi yleisimpiä argumentteja, joihin törmään muutosvalmentajana. Muutos ei ole mahdollinen, koska minun tilanteeni on niin erilainen, tämä osasto on niin erilainen, meidän toimialallamme tämä ei voi onnistua, jne. Viimeinen oljenkorsi on yleensä, että "tiedäthän meidät suomalaiset, me vain olemme tällaisia". 

Verkkokurssi Ihmeellinen Ahaa-käyrä ja kolme minityökalua on riippumaton alasta ja asemasta. Olen yli 30 vuotta valmentanut ihmisiä hyvin erilaisilla aloilla ja organisaation kaikilla tasoilla. 

Olipa kysymys raskaasta teollisuudesta, IT-alasta, yksin yrittämisestä, julkishallinnosta, johtoryhmästä, esimiehestä tai asiantuntijasta – oman työn johtamiseen liittyvät ongelmat ovat liikuttavan samanlaisia joka puolella. 

Viittaus erilaisuuteen on yleensä vain oman mielen yritys pitää asiat ennallaan.

TILAA NYT

Saat maagisen Ahaa-käyrän sekä kaikki kolme työkalua samassa paketissa 

hintaan 97 euroa (sis. alv:n)

Lähde siis mukaan nauttimaan tärkeästä irtiotosta. Ensin ymmärrät oman tilanteesi paremmin maagisen Ahaa-käyrän avulla. Sen jälkeen otat kolmen minityökalun avulla ensimmäiset tarvittavat askeleet pois nykytilanteesta ja kohti sitä, mitä oikeasti haluat tehdä, saada ja olla.

Tilaa "Ahaa-käyrä ja kolme minityökalua" tästä