"Strategian ydin on valintojen tekemisessä. 

Mitä enemmän on tarjolla, sitä tärkeämpää on valitseminen."

MITEN SAAT AIKAA JA ENERGIAA TÄRKEILLE ASIOILLE

- JA VARMUUTTA SIITÄ, MIKÄ ON TÄRKEÄÄ

On itsestään selvää, että organisaatio tarvitsee strategian. Niin tarvitset sinäkin, muttet mitään puisevaa dokumenttia.

Tarvitset elävän ja energisoivan ohjausvälineen - tarvitset 
Sydämen strategian.

Olen seurannut erityisen aikaansaavia ihmisiä suomalaisessa työelämässä yli kolme vuosikymmentä ja etsinyt avaimia heidän onnistumisiinsa. 

Kokemukseni tästä kaikesta olen tiivistänyt henkilökohtaiseen strategiamalliin. Malli on kuin kotiseutuni tislattu kotipolttoinen; kirkas ja tavallisen näköinen, mutta vaikutus on uskomaton - ja taattu.

Mitä tarjoan sinulle

Olen mielelläni käytettävissä strategiatyössäsi. Viime vuosina olen keskittynyt kolmeen asiaan, joissa voin olla sinulle eniten avuksi.

Sparraus

Sparraajana toimin kanssasi

kuin urheiluvalmentaja.

Yhdessä arvioimme tapahtunutta ja
hahmotamme matkaa eteenpäin,
mutta sinä teet päätökset ja työt.

Asiakkaideni erityiseen suosioon ovat
nousseet parisparrausohjelmat.

Kollegan kanssa sparraatte toisianne

kerran viikossa ja minun kanssani

kerran kuukaudessa.

Tehokasta ja resursseja säästävää.

Fasilitointi

Kun olet vastuussa myös toisten tuloksista, on tärkeää saada heidät mukaan toteuttamaan yhteistä strategiaa.

Vierasperäinen fasilitointi-sana tarkoittaa alun perin helpottamista. Tässä tapauksessa helpotan yhteistä strategiatyötänne.

Ammattimaisella fasilitoinnilla säästyy yllättävän paljon aikaa ja energiaa, ja tulosten laatu hyppää ihan omalle tasolle.


Ja hyvinvointi ja tulos kulkevat käsi kädessä. 

Verkkovalmennukset

On tilanteita, jolloin fyysisesti järjestettävät tilaisuudet ja valmennukset eivät sinulle sovi.


Kenties organisaatiollasi ei ole halua käyttää ulkopuolisia voimia tai sinä haluat pitää muutosaikeesi vielä omana tietonasi.

Olivat syyt mitkä tahansa,

verkkovalmennuksilla valmentaudut ajasta ja paikasta riippumattomasti - ja hyvinkin kustannustehokkaasti.


Olisiko nyt vanhan unelmasi aika?


Viimeisimmät blogipostaukseni

Blogi on tarkoitettu sinulle, joka koet, että sinulla olisi enemmän annettavaa. Sinulla saattaa olla sisimmässäsi selkeät ajatukset siitä, mitä oikeasti haluaisit tehdä ja saavuttaa. Arki kuitenkin muodostuu toisenlaiseksi kuin mitä toivot. Joudut erinäisistä syistä tekemään niin paljon muita asioita, ettei  aikaa ja energiaa jää niihin asioihin, joita pidät tärkeinä.

 Blogissa annan käytännön vinkkejä siitä, miten pääset eri tavoilla valjastamaan käyttämätöntä potentiaaliasi. Löydät aikaa ja energiaa tärkeille asioille ja tiedät, mikä on tärkeää. 

Tilaamalla uutiskirjeen saat aina tietoa uusista kirjoituksista – ja joskus muustakin. Uutiskirje ei tule kuormittamaan sähköpostilaatikkoasi. Kirjoitan harvoin ja vain silloin, kun on asiaa.

On niin tyypillistä suomalaista …
Helsingin kaupungilla on uusi strategia ja tavoitteena on olla Maailman toimivin kaupunki. Kun kuulin asian ensimmäisen kerran, sai sisäinen kyynikkoni[...]
Viisi asiaa, jotka sinun tulee ottaa huomioon, kun etsit ratkaisuja ajankäytön ongelmiisi
Ongelmasi ei välttämättä ole se, minkä luulet sen olevan Moni meistä uskoo tehokkuusihanteeseen. Siihen, että on tehtävä mahdollisimman paljon asioita[...]
Klikkausjournalismin helmi
Olin tammikuussa 2016 Ylen Aamu-TV:ssä kirjani Vähemmän suorituksia, enemmän saavutuksia julkistamisen yhteydessä. Sanna Ukkonen oli tehnyt perusteellista taustatyötä ja haastatteli hänelle[...]

Kuka olen

Torfinn Slåen

Jätin aikanaan energiafyysikon työni, koska ihmismielen toiminta alkoi kiinnostaa enemmän kuin luonnonlait. Yli 30 vuoden aikana yritysvalmentajana on ollut yksi johtava teema ylitse muiden: miten voimme hyödyntää mielemme valtavia voimavaroja yksinkertaisesti ja järkevällä energian käytöllä? 

Vapauttava oivallus on melkein itsestäänselvyys. Me tarvitsemme yksilöinä strategioita siinä missä organisaatiotkin! Ja parhaat tulokset syntyvät, kun yksilön ja organisaation strategiat menevät samaan suuntaan. 

Oman Sydämen strategian etsiminen on jännittävä löytöretki ja toimin mielelläni oppaanasi. Sydämesi strategian löydettyäsi toimit kuin huippusuorittajat. Liitelet luontaisilla vahvuuksillasi ja teet niitä asioita, joita oikeasti haluat tehdä. 

Olet elementissäsi ja energiaa riittää vaikka mihin.

Rekisteriseloste   |   Copyright Innomieli Oy  2018   |   Y-tunnus 0863360-3   |   www.torfinnslaen.com