Rekisteriseloste

Suomen henkilötietolaki (523/1999)

10 § Sähköisen viestinnän tietosuojalaki (917/2014)

Torfinn Slåen -sivusto on Innomieli Oy:n (myöhemmin yritys) ylläpitämä sivusto. https://www.torfinnslaen.com sivustolla kerätään seuraavia rekistereitä: Sähköpostilistan rekisteri.

Rekisterin ylläpitäjä

Innomieli Oy, Y-tunnus FI08633603, Karhutie 18, 02400 Kirkkonummi

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Torfinn Slåen sähköpostilistan rekisteri koostuu torfinnslaen.com -sivuston, maksuttomien oppaiden tilaamisen sekä erilaisten tuotteiden ostamisen kautta postituslistalle liittyneistä henkilöistä. Rekisteröityneiden henkilötietoja käytetään yhteydenpitoon sähköpostilistan rekisterin jäseniin sekä yrityksen ja asiakkaiden välisen asiakassuhteen hallintaan ja ylläpitoon.

Jäsenille tiedotetaan sivuston uutisista ja ajankohtaisista tapahtumista henkilötietolain mukaisesti. Jäsen hyväksyy, että yritys lähettää sähköpostin välityksellä myös suoramarkkinointimateriaalia.

Rekisterin sisältö

Rekisteriin kerätään seuraavia tietoja: Etunimi, Sukunimi ja Sähköpostiosoite. Postilistalle rekisteröitynyt voi milloin tahansa poistaa tietonsa rekisteristä kussakin viikkokirjeessä mainitun linkin kautta. Linkki on joko englanninkielinen (unsubscribe) tai suomenkielinen (poistu listalta).

Henkilötietojen luovuttaminen

Rekistereihin kerättyjä tietoja ei luovuteta torfinnslaen.com -sivuston ulkopuolelle markkinointi,- myynti-, mielipide- tai markkinatutkimustarkoituksiin. Henkilötietoja voidaan kuitenkin luovuttaa Suomen lakien mukaisesti viranomaisille niin pyydettäessä. Rekisteri on tallennettu tietojärjestelmään ja ne on suojattu ja sijoitettu siten, ettei asiaankuulumattomilla tahoilla ole pääsyä rekisteritietoihin.

Tietojen tarkistaminen

Yritys ei tarkista jäsenen antamien henkilötietojen oikeellisuutta.  Jäsen voi muuttaa, täydentää ja poistaa asiakastietojaan jokaisen viikkokirjeen lopussa olevien linkkien kautta. Palvelun käyttöä koskevat tiedot eivät ole jäsenten käytettävissä. Rekisterin ylläpitoon tarvittavat tiedot poistetaan jäsenen tunnistetiedoista sen jälkeen, kun niiden säilyttäminen ei ole enää tarpeellista.

Rekisterin tietolähteet

Henkilötiedot saadaan, kun henkilö tilaa viikkokirjeen, lataa jonkin maksuttoman oppaan, päivittää omia tietojaan tai ostaa verkkosivujen kautta jonkin yrityksen tuotteen.

Linkit kolmansien osapuolien verkkosivuille

E-kirjat, verkkovalmennukset, maksuttomat oppaat sekä viikkokirjeet voivat sisältää linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivustoille. Linkitetyt verkkosivustot eivät ole yrityksen hallinnassa, eikä se vastaa kolmansien osapuolten verkkosivustojen sisällöstä tai verkkosivustojen sisältämistä linkeistä.

Evästeet

Yritys kerää tietoja torfinnslaen.com sivustolla vierailevilta henkilöiltä. Tietoja käytetään liiketoiminnan kehittämiseen sekä mainosten kohdentamiseen. Muut verkkosivustot, joille mahdollisia linkkejä on, keräävät ja hyödyntävät evästeitä heidän tarpeidensa mukaan.

Henkilön tulee itse hyväksyä jokaisen sivuston evästeet itse. Mikäli henkilö ei hyväksy, että hänestä kerätään tietoja, kyseisen sivuston käyttö tulee välittömästi lopettaa.

Lisätietoja

Rekisteriin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä sähköpostilla torfinn.slaen (at) 5aday.fi

Rekisteriseloste päivitetty 30.5.2017